پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟

قالیباف: باید وکیل الملّه باشیم

قالیباف: باید وکیل الملّه باشیم منتخب تهران در مجلس یازدهم گفت: اساسا کار ما و تعهدی کار داریم این است که انشالله وکیل المله باشیم و خواسته های همه مردم را در اقصی نقاط کشور به درستی نمایندگی کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 17
کد خبر: ۴۳۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف منتخب تهران در مجلس یازدهم بعدازظهر امروز (یکشنبه) در نشستی با فعالان صنعت و معدن که به دعوت برخی نهادها و مراکز مرتبط از جمله اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران، خانه صنعت معدن و تجارت ایران، خانه صنعت معدن و تجارت جوانان ایران، انجمن مدیران صنایع، خانه معدن و صنعت استان تهران و انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو برگزار شد، اظهارداشت: در بین نمایندگان تهران این توافق صورت گرفت که حتما در خدمت مردم عزیزمان در حوزه انتخابیه تهران باشیم.  

 

وی گفت: نکاتی که اینجا گفته می شود همه دقیق و بجا است، وقتی ما نوارهای جلسات ده سال قبل را گوش بدهیم می بینم که همین حرف های امروز را با آماری متفاوت، آن زمان هم گفته ایم. 

 

قالیباف با بیان اینکه کیک اقتصاد کشور در هفت سال گذشته ۳۴ درصد کوچکتر شده است، افزود: منتخبین مجلس یازدهم این پیام را به مخاطبین و فعالین اقتصادی کشور در سال جهش تولید که انتظار حضرت آقا از همه ما در یک دهه اخیر، تحول در عرصه اقتصادی است میدهند که انشالله ما حتما گوش شنوا برای صحبت ها و مشکلات شما داریم. 

 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: اساسا کار ما و تعهدی کار داریم این است که انشالله وکیل المله باشیم و خواسته های همه مردم را در اقصی نقاط کشور به درستی نمایندگی کنیم. 

 

وی ادامه داد: امیدواریم که انشالله همه دست به دست هم بدهیم و بدانیم که چه مشکلاتی وجود دارد تا در جهت حل آن گام برداریم. 

 

قالیباف تصریح کرد: باور شخصی من این هست که اگر در مجلس آینده (مجلس یادزهم) با همکاران به فهم مشترکی برسیم؛ باید رویکرد مساله محوری را در حوزه های مختلف برای حل مشکلات کشور داشته باشیم. 

 

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در پایان خاطرنشان کرد: اگر با این نگرش به مسائل نگاه کنیم حتما یکی پس از دیگری گره های حوزه اقتصاد را باز خواهیم کرد که حالا این می تواند نظارت باشد، برداشته شدن بخشی از قوانین باشد یا اگر هر کجا ضرورت پیدا کرد قانونی جدید مصوب شود.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: محمد باقر قالیباف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار