به گزارش راهبرد معاصر، قاسمعلی خدابنده روز سهشنبه گفت: در صورتی که به همکاران فرهنگی طرح خرید خدمات آموزشی در استان مرخصی اجباری داده شود این همکاران باید موارد را در قالب شکایت به اداره ارزبابی عملکرد نواحی آموزش و پرورش یا اداره کل اعلام نمایند تا پیگیری و با متخلفان برخورد شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون پنج هزار معلم در قالب طرح خرید خدمات آموزشی در این استان بیش از ۸۳ هزار دانشآموز را زیرپوشش دارند ادامه داد: مبالغ پرداختی مربوط به مدارس خرید خدمات آموزشی از سوی دولت شامل پرداخت حقوق تا پایان آذر ماه و پرداخت حق بیمه تا پایان بهمن ماه است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: مبلغی هم به عنوان تنخواه در این ارتباط اردیبهشت ماه امسال به ادارات و نواحی آموزش و پرورش پرداخت شد تا به بخشی از موسسان و معلمان مدارس طرح خرید خدمات آموزشی پرداخت شود.
وی افزود: حقوق همه معلمان خرید خدمات آموزشی باید به صورت ۱۰۰ درصد پرداخت شود زیرا این معلمان نیز در حوزه آموزشهای مجازی با جدیت پای کار بودهاند و مبالغ مربوط نیز از سوی دولت به موسسان این مدارس پرداخت خواهد شد.
خداینده ادامه داد: کل بدهی باقی مانده به پنج هزار و ۲۰۰ معلم طرح خرید خدمات آموزش در این استان که باید از سوی موسسان این مدارس تا پایان سال تحصیلی جاری پرداخت شود حدود ۵۰۰ میلیارد ریال است که پیگیر تخصیص و پرداخت آن هستیم.
براساس برنامه ششم توسعه، آموزش و پرورش در جهت ارتقای کیفیت، عدالت آموزشی و بهرهوری میتواند نسبت به خرید خدمات آموزشی از بخش خصوصی و تعاونی اقدام کند.
در این طرح که با عنوان "خرید خدمات آموزشی" در سالهای اخیر اجرا میشود، موسس اینگونه مدارس با دریافت سرانه آموزشی، دانشآموزان را که اغلب در مناطق محروم تحصیل میکنند، تحت آموزشهای رسمی دورههای تحصیلی قرار میدهد و آموزش و پرورش هزینههای مربوط به هر دانشآموز را به موسس بخش خصوصی پرداخت میکند و تمام هزینههای آموزش از جمله پرداخت حقوق معلمان بر عهده بخش خصوصی است./برنا