بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

تصمیم آمریکا درباره نفتکش‌هایی که به ونزوئلا رفتند

تصمیم آمریکا درباره نفتکش‌هایی که به ونزوئلا رفتند یک مقام آمریکایی تاکید کرد که واشنگتن به دنبال اعمال تحریم بر ده‌ها نفتکش به دلیل ایفای نفش در تبادل نفتی با ونزوئلا است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 05
کد خبر: ۴۴۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ۴ منبع مرتبط با صنعت حمل و نقل دریایی روز جمعه خبر دادند که آمریکا به دنبال تحریم دست کم ۴۰ نفتکش خارجی به دلیل تجارت با ونزوئلا است.

 

این منابع حمل و نقل دریایی که با خبرگزاری رویترز گفتگو می‌کردند گفتند که تحریم‌های احتمالی علیه نفتکش‌های مختلف به زودی اعمال خواهد شد.

 

این منابع گفتند که تحریم‌های اعمالی ۲۵ سوپر نفتکش را که هر کدام تا ۲ میلیون بشکه نفت را می‌تواند حمل کند شامل می‌شود و ۱۷ نفتکش دیگر کوچکتر هستند.

 

خبرگزاری رویترز نوشت که وزارت خزانه‌داری آمریکا در این باره هیچگونه اظهارنظری نکرده و کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا نیز واکنشی به این گزارش نداده‌اند.

 

مقامات آمریکایی به طور مداوم نفتکش‌ها و شرکت‌های حمل‌ونقل را به دلیل تعامل با ونزوئلا تحت تحریم قرار داده و هشدار داده‌اند در صورتی که شرکت‌های دیگر نیز از تحریم‌های آمیکا تبعیت نکنند وارد لیست سیاه خواهند شد.

 

وزارت خزانه داری آمریکا ۳ روز پیش چهار شرکت نفتی و ۴ نفتکش را که به انتقال نفت ونزوئلا می‌پرداختند تحت تحریم‌های خود قرار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده