آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

کودک آزاری و مرگ تلخ عسل ۱۰ ساله

پزشک قانونی علت مرگ دختر کوچک را شکستگی مهره‌های کمر و خونریزی داخلی اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، مرگ تلخ «عسل» دختر ۱۰ ساله مشهدی با اظهارنظر‌های نامادری و اهالی محل در حالی به معمایی پیچیده تبدیل شد که پزشکان قانونی علت مرگ وی را خونریزی داخلی و شکستن مهره‌های کمر دانسته اند.

 

 ساعت ۲۰ شب شنبه گذشته، ماموران انتظامی در تماس با قاضی ویژه قتل عمد مشهد، از مرگ مشکوک دختر بچه‌ای به نام «عسل» در یکی از مراکز درمانی خبر دادند. در پی دریافت این گزارش، بلافاصله قاضی علی اکبر احمدی نژاد عازم بیمارستان ۲۲ بهمن شد و به تحقیق در این باره پرداخت. وجود برخی آثار کبودی روی پیکر این دختر کوچک، در حالی ماجرای مرگ او را در هاله‌ای از ابهام قرار داد که نامادری کودک مدعی شد «عسل «روی زمین افتاده است!



بررسی‌های میدانی قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد حاکی از آن بود که زن جوان، در حالی حدود پنج سال قبل ازدواج مجدد کرده که فرزند دیگری نیز از همسر سابقش داشته است. اگرچه برخی تحقیقات محرمانه مقام قضایی از رفتار پرخاشگرانه نامادری با دختر بچه مذکور حکایت دارد، اما زن جوان که به دستور قاضی احمدی نژاد بازداشت شد، در اظهارات خودش ادعا کرد: ظهر قبل از حادثه در منزل مادرم بودیم که دخترم (عسل) گفت «من زمین خورده ام» او در خانه بازی می‌کرد و زمانی هم که قصد رفتن به بازار را داشتیم باز هم «عسل» گفت: من روی زمین افتادم! به توصیه مادرم او را خواباندم، اما بعد از چند دقیقه مادرم گفت: رنگ او پریده و حال خوبی ندارد!



به همین خاطر با اورژانس تماس گرفتیم و او را به بیمارستان ۲۲ بهمن بردیم. گزارش ها حاکی است، پزشک قانونی علت مرگ دختر کوچک را شکستگی مهره‌های کمر و خونریزی داخلی اعلام کرده است. اما پدر دختر ادعا می‌کند، همسرش با «عسل» بسیار مهربان بود و در دفتر خاطراتش از او به نیکی یاد می‌کرد. تحقیقات بیشتر درباره مرگ تلخ عسل ادامه دارد تا زوایای پنهان این ماجرای مشکوک روشن شود./ خراسان

ارسال نظر
آخرین اخبار