مخالفت با تشکیل شورای ملی انتخابات-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

مخالفت با تشکیل شورای ملی انتخابات

سردسته مخالفان دولت مرکزی ونزوئلا با تشکیل شورای ملی انتخابات از سوی دیوان عالی این کشور مخالفت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از یورونیوز، خوان گوایدو، سردسته مخالفان در ونزوئلا مدعی شد شورای ملی دروغینی که از سوی دیوان عالی این کشور تعیین شده را به رسمیت نمی‌شناسد.

 

سردسته مخالفان دولت قانونی ونزوئلا در نشستی خبری اعلام کرد شورای ملی انتخابات دروغین را به رسمیت نمی‌شناسد. گروه دیگری از مخالفان دولت مرکزی ونزوئلا نیز ضمن محکوم کردن تشکیل شورای ملی انتخابات، آن را تلاش برای تقلب در انتخابات آتی دانستند.

 

چندی پیش نیکلاس مادور، رئیس جمهور قانونی ونزوئلا با تاکید بر تشکیل هر چه سریعتر شورای ملی انتخابات، تاکید کرد این شورا باید هر چه سریعتر وارد عمل شود تا پس از سال‌ها که مجلس ونزوئلا در دست مخالفان بود، انتخابات زودتر برگزار و مجلس تازه‌ای با نمایندگان جدید تشکیل شود.

 

دیوان عالی ونزوئلا در اواخر ماه می، لوئیز پازا را به عنوان جانشین گوایدو به ریاست مجلس شورای ملی منصوب کرد. دوره فعالیت مجلس فعلی ونزوئلا در پایان دسامبر سال ۲۰۲۰ به پایان می‌رسد و تا پیش از این زمان باید تکلیف ۱۶۷ کرسی مجلس این کشور تعیین شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر