اجرای برنامه های غرب گرایانه در آموزش و پرورش-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

اجرای برنامه های غرب گرایانه در آموزش و پرورش

نایب رئیس مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش با قدرت تر جلوی اجرای برنامه های غرب گرایانه و تربیت نسل بر اساس آموزه های غربی و سند 2030 را بگیرد و گزارش های دقیق آن را به مجلس و شورای انقلاب فرهنگی ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که بخشی از ریاست جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان را بر عهده داشت، در جریان وزیر آموزش و پرورش درخصوص مشکلات نظام آموزشی کشور اظهار داشت: استراتژیک ترین سازمان کشور از منظر انقلاب اسلامی سازمان تعلیم و تربیت عمومی است؛ به نظر می رسد که در دوران اخیر، دولت ها از این زاویه به سازمان تعلیم و تربیت نگاه نکرده اند.

 

وی افزود: به زودی 350 هزار نفر از معلمین سرافراز کشور بازنشسته شده و دچار مشکل جدی نیروی انسانی می شویم. از طرفی تبعیض گسترده در نظام آموزش و پرورش تحت عنوان مدارس مختلف وجودن دارد و مسئله جذب و تربیت کادر مجرب و به کارگیری کادر باانگیزه برای معلمی چالش آموزش و پرورش است.

 

قاضی زاده تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش با تشکیل شورای اسلامی با قدرت تر جلوی اجرای برنامه های غرب گرایانه و تربیت نسل بر اساس آموزه های غربی و سند 2030 را بگیرد و گزارش های دقیق آن را به مجلس و شورای انقلاب فرهنگی ارائه کند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدواریم وزارت آموزش و پرورش با همکاری شورای انقلاب فرهنگی برای این مشکلات بنیادین آموزش و پرورش فکری جدی کنند و با ارائه بسته نقش مجلس نیز در آن روشن شود.

 

وی افزود: نمایندگان به این موضوع اشاره کردند که نقش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان باید بیش از پیش تقویت شود، از طرفی اجرای دقیق سند تحول بنیادین اتفاق بیفتد. اعضای کمیسیون آموزش حرفشان این بود که همانطور که شورای اسلامی شدن دانشگاه ها برای وزارت علوم، تحقیقات و توسعه و وزارت بهداشت و مراکز آموزش عالی تشکیل شد، برای برای تحول بنیادین در آموزش و پورورش نیز شکل بگیرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار