قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد
سردبیر روزنامه لبنانی «البناء»:

آمریکا نمی گذارد لبنان دارای پدافند هوایی شود

«ناصر قندیل» سردبیر روزنامه لبنانی «البناء»: شورای امنیت در جلسه شنبه خود از دولت لبنان خواست تمامی گروه‌های موجود در این کشور را خلع سلاح کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 12
کد خبر: ۴۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ناصر قندیل» سردبیر روزنامه لبنانی «البناء» اعلام کرد، درخواست شورای امنیت برای خلع سلاح حزب‌الله، زمینه را برای تعرض‌های بیشتر رژیم صهیونیستی باز می‌کند.

خبرگزاری «اسپوتنیک» نوشت: شورای امنیت در جلسه شنبه خود از دولت لبنان خواست تمامی گروه‌های موجود در این کشور را خلع سلاح کند تا کسی به جز دولت، سلاح در اختیار نداشته باشد. این نهاد بین المللی در ادامه اعلام کرد، نیروهای مسلح لبنان تنها نیروهای مشروع در این کشور هستند همانگونه که در توافق «طائف» (مربوط به سال 1989) و قانون اساسی لبنان هم به این موضوع اشاره شده است.

اعضای شورای امنیت در ادامه بر حمایت از لبنان بر اساس قطعنامه‌های 1701 (2006)، 1680 (2006)، 1559 (2004) و 2433 (2018) تأکید کردند و از تمامی طرف‌های لبنانی خواستند سیاست بی‌طرفی را در قبال نزاع‌های خارجی در پیش بگیرند.

ناصر قندیل در ادامه گفت‌وگوی خود اعلام کرد: قطعنامه 1559 مربوط به سال 2004 از خلع سلاح گروه‌ها که منظور از این گروه‌ها، حزب‌الله است، سخن می‌گوید. نتیجه بحث میان گروه‌های مختلف در لبنان بر اهمیت وجود سلاح مقاومت در راستای راهبرد ملی برای دفاع ملی خلاصه شد تا بتوان جلوی تعرض‌های اسرائیل به لبنان را گرفت. همه به این نتیجه رسیدند که خلع سلاح مقاومت باید پاسخ به این سوال که «پس لبنان چگونه از خود محافظت کند»، را تضمین کند.

وی تصریح کرد، اینکه لبنان پدافند هوایی ندارد علامت سوال‌های بسیاری را خصوصا در زمینه پاسخگویی به تعرض‌های اسرائیلی به خاک لبنان ایجاد کرده است. آمریکا تلاش می‌کند عدم پاسخگویی به حملات رژیم صهیونیستی یا عدم بازداشتن و مجازات این رژیم به خاطر تعرض‌های مذکور را تضمین کند آن هم در زمانی که رژیم صهیونیستی در تلاش است با فریب به ثروت نفتی و گازی لبنان دستبرد بزند.

قندیل در پایان تأکید کرد، لبنان دنبال تأمین مرزهای زمینی، آبی و حفظ ثروت‌های طبیعی و نیز ممانعت از ساخت دیوار بتنی در داخل اراضی‌اش است.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله نیز در سخنرانی چهارشنبه هفته گذشته خود (17 بهمن) به چرایی عدم برخورداری لبنان از پدافند هوایی اشاره کرده و گفت: در حوزه نظامی، جنگده‌های اسرائیل مکررا حریم هوایی لبنان را می‌شکنند اما اگر حزب‌الله پدافند هوایی داشت که می‌توانست با آن مقابله کند. البته این هم جز سیاست ابهام سازنده ماست [که قدرت پدافندی داریم یا نه]. من می‌گویم اگر حزب الله توانایی دفاع هوایی داشت. البته من با ایران در این خصوص صحبت نکرده‌ام اما می‌شود برای ارتش لبنان از ایران کمک گرفت. اما برای ارتش لبنان ممنوع کرده‌اند که پدافند هوایی داشته باشد یا فلان سلاح را داشته باشد... آنچه در لبنان امروز نیاز داریم، جرأت است و قبل از آن حاکمیت و استقلال حقیقی است. آمریکایی‌ها ناراحت می‌شوند؟ غربی‌ها یا اروپایی‌ها ناراحت می‌شوند؟ خب بشوند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار