رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تلاش «بن زاید» و «بن سلمان» برای اجرای معامله قرن

تلاش «بن زاید» و «بن سلمان» برای اجرای معامله قرن روزنامه صهیونیستی هاآرتض با انتشار یک مقاله، ذوق زدگی خود را نسبت به تلاش امارات برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتض در گزارشی با اشاره به مقاله «یوسف العتیبه» سفیر امارات در آمریکا نوشت: العتیبه در مقاله خود نوشته که اسرائیل فرصت است نه دشمن. این سخنان بیانگر ماهیت نگاه امارات و اکثر کشورهای عربی به اسرائیل است.

 

در ادامه این گزارش آمده است: اسرائیل شریکی برای اعراب در نبرد علیه نفوذ منطقه‌ای ایران به شمار می‌رود. نظام‌های عربی در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری در برابر فشار افکار عمومی داخلی قرار می‌گیرند و مجبورند به آن تن دهند. ما شاهد این واکنش‌ها در فضای مجازی بوده‌ایم.

 

در این گزارش نوشته شده است: محمد بن زاید حاکم کنونی امارات تنها از رابطه این کشور با اسرائیل سخن نمی‌گوید بلکه با رایزنی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان برای اجرای طرح معامله قرن تلاش می‌کند.

 

در ادامه این گزارش آمده است: عربستان بعد از کشته شدن جمال خاشقجی به دست نیروهای امنیتی سعودی، نفوذ خود را در واشنگتن از دست داده و در حال حاضر امارات بیشترین تأثیرگذاری را در آمریکا دارد. در نهایت نتانیاهو باید به مقاله سفیر امارات به عنوان یک سند سیاسی نگاه کند./ العالم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار