عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اتهام پمپئو به مادورو برای تقلب در انتخابات آتی ونزوئلا

وزیر خارجه آمریکا دولت فعلی ونزوئلا را به تلاش برای تقلب در انتخابات آینده در این کشور متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا دیوان عالی ونزوئلا را به تلاش برای زمینه چینی تقلب در انتخابات آتی در این کشور متهم کرد.

 

وزیر خارجه آمریکا در حساب توئیتری خود مدعی شد: دادگاه فاسد مادورو اولین گام‌ها را برای تقلب در انتخابات بعدی به نفع او برداشت. این اقدامات بازگشت به سوی انتخابات آزاد و عادلانه را به تاخیر می‌اندازد و رنج مردم ونزوئلا را طولانی‌تر خواهد کرد.

 

روز یکشنبه نیز خوان گوایدو، سردسته مخالفان در ونزوئلا مدعی شد شورای ملی دروغینی که از سوی دیوان عالی این کشور تعیین شده را به رسمیت نمی‌شناسد.

 

چندی پیش نیکلاس مادور، رئیس جمهور قانونی ونزوئلا با تاکید بر تشکیل هر چه سریعتر شورای ملی انتخابات، تاکید کرد این شورا باید هر چه سریعتر وارد عمل شود تا پس از سال‌ها که مجلس ونزوئلا در دست مخالفان بود، انتخابات زودتر برگزار و مجلس تازه‌ای با نمایندگان جدید تشکیل شود.

 

دیوان عالی ونزوئلا در اواخر ماه می، لوئیز پازا را به عنوان جانشین گوایدو به ریاست مجلس شورای ملی منصوب کرد. دوره فعالیت مجلس فعلی ونزوئلا در پایان دسامبر سال ۲۰۲۰ به پایان می‌رسد و تا پیش از این زمان باید تکلیف ۱۶۷ کرسی مجلس این کشور مشخص شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده