یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

نشست ویژه وزیران خارجه اتحادیه عرب درباره لیبی

اتحادیه عرب از برگزاری نشست فوق العاده وزیران خارجه این اتحادیه از طریق ویدئو کنفرانس، درباره لیبی در روز دوشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه عرب از برگزاری نشست فوق العاده وزیران خارجه این اتحادیه به شکل مجازی درباره لیبی در روز دوشنبه خبر داد.

 

دبیرخانه اتحادیه عرب اعلام کرد که نشست فوق العاده ای در سطح وزیران خارجه عربی، ظهر فردا دوشنبه درباره لیبی برگزار خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش؛ این نشست به درخواست مصر برای بررسی تحولات لیبی و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.

 

دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرده است که در این نشست مشارکت نخواهد داشت.

 

برگزاری این نشست در شرایطی رخ می دهد که عبدالفتاح السیسی رییس جمهوری مصر روز شنبه در جریان بازدید از یک پایگاه نظامی دریایی در نزدیکی مرز لیبی، گفته بود: هر گونه دخالت مستقیم مصر در لیبی قانونی است. شهر سرت واقع در شمال لیبی و پایگاه هوایی الجفره (واقع در مرکز لیبی) خط قرمز است و ما آماده‌ایم که به مردم لیبی کمک و از آنها حمایت کنیم. در صورتی که مردم لیبی از ما بخواهند که وارد عمل شویم، جهان بداند که مصر و لیبی کشوری واحد با منافع و امنیتی واحد هستند. هدف ما محافظت از مرزهای غربی و حمایت از امنیت و ثبات در لیبی به عنوان بخشی از امنیت ملی مصر و دفاع از مردم لیبی خواهد بود.

 

نیروهای دولت وفاق ملی لیبی شهر ساحلی سرت را در شمال مرکزی لیبی به محاصره در آورده و حتی بخش‌هایی از آن را از نیروهای ژنرال خلیفه حفتر که مورد حمایت مصر است، پس گرفته اند.

 

منبع:مهر

کلمات کلیدی: اتحادیه عرب لیبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار