ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

حمله توئیتری وزیر یمنی به امارات

حمله توئیتری وزیر یمنی به امارات وزیر کشور دولت مستعفی یمن در حساب توئیتری خود با حمله به امارات تأکید کرد که این کشور حزب «اصلاح» یمن را دست‌آویزی برای اجرای طرح‌های خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالغنی جمیل» وزیر کشور دولت مستعفی یمن در حساب توئیتری خود که روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» نیز آن را تأیید کرده است، به امارات حمله کرد.

 

 

 

 

در این پیام آمده است خطاب به امارات آمده است: «اگر شما علیه [حزب] اصلاح هستید، پرچمش را از "سقطری" بردارید نه پرچم یمن را که به جای آن پرچم خود را قرار دادید».

عبدالغنی جمیل در ادامه نوشت که امارات حزب اصلاح را که بهترین مردان خود را در راه دفاع از کرامت یمن قربانی کرده است، برای اجرای طرح‌هایش «دست آویز» خود قرار داده وی تأکید کرد: «طرح‌های شما بر کسی پوشیده نیست! دقیقا امارات را می‌گویم». 

این اظهارات در حالی است که ائتلاف سعودی به تازگی اعلام کرد نیروهای «المجلس الانتقالی الجنوبی»  (شورای انتقالی جنوب) و نیروهای دولت مستعفی یمن (تحت حمایت سعودی) با آتش‌بس موافقت کردند؛ اما در عین حال، منابع خبری روز گذشته خبر دادند که این نیروها دوباره در ابین با یکدیگر درگیر شدند. 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار