اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

سردار فدوی: مشکلات کشور ناشی از ضعف در بهره‌گیری از معارف دینی است

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مشکلات کشور و جامعه ما ناشی از ضعف در بهره‌بردن از معارف دینی است، گفت: باید از سنت‌ها و قاعده هایی که خداوند متعال در قرآن مشخص کرده است بهره بگیریم تا بلا شک وعده پیروزی تحقق یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در نشست فصلی فرماندهان نواحیِ استانی بسیج دانشجویی، گفت: مشکلاتی که در کشور و جامعه ما وجود دارد و ما با آن دست به گریبان هستیم ناشی از ضعف‌های ما از بهره بردن معارف دینی است چرا که دین اسلام دینی کامل و جامع است که در آن برای همه موضوعات دستور العمل وجود دارد.

 

سردار فدوی ادامه داد: از شاخص‌های زندگی حزب اللهی باید ایمان، باور به خداوند متعال و نشاط در کار کردن باشد که این موضوع نیز در سیره و سخنرانی های مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید شده چرا که پاسدار بودن شغل نیست بلکه یک تکلیف است.

 

وی افزود: در کشور دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی معتقد است ابتدا باید الزامات و ابزارهای فعالیت وجود داشته باشد تا کاری انجام شود و تفکر دوم که به حمده الله در سپاه و در بین نیروهای انقلابی وجود دارد این است که با توکل برخدا و تدابیر لازم کارها را شروع کنیم و سپس به خواست پروردگار الزامات آن فراهم می شود که این تفکر، اساس تفکر پاسداری از انقلاب را تشکیل می دهد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ما باید در سپاه پاسداران و بسیج دانشجویی از سنت‌ها و قاعده هایی که خداوند متعال در قرآن مشخص کرده است بهره بگیریم تا بلا شک وعده پیروزی تحقق یابد.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار