عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان

تولید و تحویل سه فروند هواپیمای جت جنگنده پیشرفته کوثر به نیروی هوایی ارتش

وزارت دفاع ۳ فروند جنگنده جدید کوثر را به نیروی هوایی ارتش تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح پنجشنبه طی مراسمی در اصفهان 3 فروند جنگنده جدید کوثر ساخت ایران را به نیروی هوایی ارتش تحویل داد.

 

در این مراسم علاوه بر امیر حاتمی وزیر دفاع و سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، امیر خلبان نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشتند.

 

بر اساس این گزارش، جنگنده کوثر به عنوان نخستین جنگنده ایرانی مرداد سال 1397 طی مراسمی با حضور رئیس جمهوری و تعدادی از مسئولان عالی رتبه کشوری و لشکری بطور رسمی رونمایی شد.

 

ارتقاء توان رزم و آموزش خلبانی نیروی هوایی ارتش، بومی سازی سامانه های اویونیک و کنترل آتش پیشرفته نسل ۴، سامانه های مکانیکی و هیدرولیکی، موتور با به کارگیری شبکه گسترده شرکت های دانش بنیان و سازمان های صنعتی وزارت دفاع، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی از جمله اهداف ساخت این جنگنده ایرانی است.

 

همچنین بهره گیری از سیستم معماری یکپارچه پیشرفته اویونیک (الکترونیک هوانوردی) و کنترل آتش با استفاده از شبا داده دیجیتال نظامی منطبق با نسل ۴، بهره گیری از فناوری نمایشگرهای چندمنظوره تمام دیجیتال، بهره گیری از کامپیوتر محاسبات بالستیک سلاح و سامانه پیشرفته نشانه روی مقابل خلبانان (HUD) به منظور افزایش دقت اصابت سلاح و مهمات، بهره گیری از رادار پیشرفته چندمنظوره کنترل آتش جهت بالا بردن کشف اهداف و تهدیدات و بهره گیری از ناوبری دقیق به صورت رادیویی و مستقل و استفاده از سامانه نقشه متحرک هوشمند از مهمترین ویژگی‌ها و دستاوردهای تولید این هواپیماست.

 

خط تولید این جت جنگنده از آبان سال 1397 کار خود را آغاز کرده است. این هواپیما در ۲ نوع تک کابین و دو کابین قابل تبدیل خواهد بود که نوع دوکابینه علاوه بر قابلیت رزمی، برای آموزش خلبانان در مرحله پیشرفته کاربرد دارد. با تولید جنگنده کوثر، در کل هواپیما ۱۶ و نیم میلیون دلار و در بخش اویونیک ۷ و نیم میلیون دلار صرفه جویی شده است./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار