این انفجار که طی نیمه شب گذشته به صورت گسترده مورد توجه کاربران قرار گرفت با تحلیلهای قابل تامل و متعددی نیز مواجه بود که انفجار یاد شده را بر اثر یک حمله سایبری طراحی شده از سوی رژیم اسرائیل بیان کرده و از آن مهم تر، برخی از حسابهای کاربری این حمله احتمالی را پاسخ رژیم صهیونیستی به حمله سایبری ماه گذشته به زیرساختهای تامین آب خود عنوان کردند.
از جمله اکانتهایی در اولین دقایق پس از انتشار خبر انقجار مخزن گاز نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند، بابک تقوایی، کارشناس امنیتی و 0دفاعی رسانه های ایرانی خارج نشین بود که در یادداشت توییتری خود حمله سایبری نامبرده به مخازن گاز شرق تهران را تایید و ضمن اعلام اینکه ارتش اسراییل این اقدام تلافی جویانه را در خصوص حملات ماه گذشته به تاسیسات آب و فاضلاب این رژیم اجرا کرده، از یک حمله سایبری دیگر به تاسیسات برق شیراز خبر داد.
وی همچنین در ادامه، حمله سایبری به زیرساخت های برق شیراز را مشابه با حمله سایبری امریکا به ونزوئلا در اوایل سال 2019 عنوان کرد. به نظر میرسد این کارشناس امنیتی اطلاعات خود را از حساب های توییتری اسرائیلی و منابع خبری این رژیم به دست آورده باشد؛ زیرا تنها برخی حسابهای کاربری عبری-انگلیسی بودند که در همان دقایق ابتدایی به پوشش این خبر و ارتباط یک حمله سایبری با این انفجار خبر دادند.
یکی دیگر از حسابهای کاربری شاخصی که به این موضوع پرداخت اکانت خبرگزاری اسرائیلی اینتلی تایمز (Intelli Times) بود که به پوشش خبر انفجار یاد شده پرداخته و از یک حمله سایبری در پشت پرده این حادثه یاد کرده است. خبرگزاری نامبرده در ادامه گزارش خود مدعی میشود که انفجار مخزن گاز در مجموعه شهید همت (متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) واقع شده است. این خبرگزاری اسرائیلی در ادامه در حساب کاربری خود به نقل از چند کاربر دیگر حمله یادشده را محتمل تر میخواند.
یک حساب کاربری ناشناس فارسی زبان نیز با اشاره یادداشت توییتری این خبر گزاری اسرائیلی از احتمال حمله سایبری به مخزن گاز شرق تهران خبر میدهد.
این سه مورد، بخش کوچکی از حساب های کاربری فعالان اسرائیلی است که در کنار بسیاری از حساب های کاربری فارسی و عبری دیگر به حمله سایبری احتمالی به مخازن گاز شرق تهران و زیرساختهای برق شیراز دامن زده و آن را انتفام رژیم اسرائیل در پی حمله سایبری ماه اخیر آن می نامند که باعث شد جریان آب و برق در اکثر نقاط اسرائیل بیش از یک هفته قطع شود و بحرانهای متعددی در اراضی اشغالی از جمله مشکلات جدی در تامین آب شرب ایجاد کند.
ادعای کاربران اسرائیلی قویا تکذیب می شود اما با این حال باید منتظر بود تا گزارشهای رسمی از سوی نهادهای مربوط در این خصوص منتشر شود و مسئولان واکنشهای خود را به ادعاها بیان کنند.
باید منتظر بود تا مسئولین کشور چه گزارشی را از این رخداد برای تنویر افکار عمومی به مردم ارائه خواهند کرد؛ این در حالی است که اگر احتمال حمله سایبری اسرائیل وانفجار مخزن گاز و شبکه برق شیراز در طی نیمه شب گذشته به یقین حاصل شود قطعا همان گونه که مقامات ارشد این رژیم هم پیش تر اعلام کرده بود می توان گفت که زمستان سایبری اسرائیل شروع شده است.