گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد نتایج اولیه انتخابات عراق اعلام شد مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد

برگ ایران و فرصت های ترامپ در دور دوم انتخابات

یک رسانه عرب زبان در مطلبی از اهمیت بسیار مهمی که برگ ایران در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای ترامپ و رئیس جمهور بعدی این کشور ایفا می کند، پرده برداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه فرامرزی رای الیوم در مطلبی به قلم «علاء الخطیب» با عنوان «برگ ایران و فرصت های ترامپ در دور دوم انتخابات» آورده است: برگ ایران از اهمیت بسیار مهمی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای ترامپ و شاید رئیس جمهور بعدی برخوردار است.

 

این نویسنده در ادامه می نویسد: روابط آمریکا-ایران بسیار پیچیده و دارای جایگاه ویژه ای در سیاست واشنگتن در خاورمیانه است چرا که آمریکا ایران را مانع بسیاری از نقشه های خود در این منطقه می داند. از این رو تلاش دارد برای این بحران راه حلی بیابد.

 

الخطیب تاکید می کند: ایران نیز سیاست آمریکا را علیه خود خصمانه می داند. سیاستی که به ضرر کشورهای منطقه بوده و به سمت اسرائیل گرایش دارد و باعث تنش و بی ثباتی شده است. همچنین از دیدگاه این کشور این سیاست آمریکا باعث بحران روابطش با کشورهای عربی شده است.

 

وی می نویسد: محبوبیت ترامپ پس از بحران تظاهرات ها و قیام داخلی علیه سیاست هایش از ۴۳ درصد به ۳۵ درصد کاهش یافت و جو بایدن ۱۸ درصد از او پیشی گرفت.از این رو او تصمیم گرفت با برگ ایران بازی کند و در این راستا زمانی که ایران مایکل وایت، سرباز سابق آمریکایی را آزاد کرد؛ خواستار مذاکره با این کشور شد.

 

الخطیب آورده است: وی همچنین به عنوان پیامی در جهت آتش بس سامانه پاتریوت را از منطقه خارج کرد. اجازه دریافت بهای ۴۰۰ میلیون دلار صادرات نفت این کشور به عراق را صادر کرد،صادرات برق را به مدت دو سال تمدید کرد و حرکت کشتی های ایران به سمت ونزوئلا را نادیده گرفت.

 

وی بیان کرد: ترامپ خواستار مذاکره شد و به امکان امضای پروتکل الحاقی اشاره کرد؛ ایران با این پیشنهاد مخالفت نکرد؛ اما امضای آن را به پس از انتخابات آمریکا مشروط کرد.این مسئله خشم ترامپ را برانگیخت و تحریم ها را شدت بخشید. تمام اینها ورشکستگی ترامپ و عدم توانایی او برای بازی با برگ ایران را نشان می دهد


تمام اینها ورشکستگی ترامپ و عدم توانایی او برای بازی با برگ ایران را نشان می دهد

این نویسنده در ادامه می نویسد: برخی می گویند رویدادهای لحظه ای باعث نمی شود در انتخابات آمریکا تغییری ایجاد شود. بلکه این انتخابات یک سیستم یکپارچه است . ترامپ احساسات سفید ها یعنی دو سوم جمعیت آمریکا را برانگیخته و میلیون ها فرصت شغلی ایجاد کرده است . مهاجرت را متوقف کرده و اقتصاد آمریکا را تکان داده است و از سوی دیگر اسرائیل به حضور او نیاز دارد.

 

الخطیب تاکید کرد: تمام این عوامل را باید مد نظر قرار داد؛ اما عوامل مهمی را صاحبان این نظریه نادیده گرفته اند. به این ترتیب که او تنها رئیس جمهوری نیست که از اسرائیل حمایت می کند. بلکه این حمایت از اصول ثابت سیاست آمریکا است.احساسات سفید پوستان نیز نکته مهمی نیست زیرا اکثریت دشمنان او سفید هستند و دارای حامیانی در میان توده مردم هستند.از سوی دیگر دشمنی که او در شبکه ها اجتماعی برانگیخت، به نفع او در انتخابات نخواهد بود.

 

وی در پایان آورده است: در هر صورت برگ ایران حلقه نجات او در انتخابات خواهد بود،اما آیا ترامپ به مقصود خود خواهد رسید؟

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار