رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی

«فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی در سفر به رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات و درگیری‌های لیبی رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فائز السراج رئیس دولت وفاق ملی لیبی و «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا طی دیدار روز شنبه (دیروز) در رم بر لزوم اتخاذ راهکار سیاسی برای حل بحران و درگیری‌ها در این کشور آفریقایی تاکید کردند.

 

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد، کونته و السراج بر این باور تاکید کردند که راهکار دائمی حل بحران لیبی از طریق اقدام و برنامه‌های نظامی حاصل نخواهد شد.

 

به روایت این دفتر، نخست‌وزیر ایتالیا و رئیس دولت وفاق ملی همچنین بر لزوم شروع فرایند سیاسی به منظور ایجاد ثبات در لیبی تاکید کردند.

 

دفتر فائز السراج هم درباره این دیدار بیانیه صادر و اعلام کرد، او و نخست‌وزیر ایتالیا درباره ایجاد ثبات در لیبی از راه فرایند سیاسی و مطابق با تصمیم‌های شورای امنیت سازمان ملل و کنفرانس برلین تاکید کردند.

 

طبق اعلام دفتر رئیس دولت وفاق ملی لیبی، السراج و کونته تصمیم گرفتند که یک کمیته برای نظارت بر فعالیت‌های شرکت‌های ایتالیایی در لیبی ایجاد کنند. آنها همچنین درباره ادامه حمایت از اقدامات ایتالیا در زمینه خنثی کردن مین در لیبی توافق کردند.

 

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

حفتر با حمایت‌های رسمی و غیررسمی مصر، امارات و عربستان سعودی، روسیه و چند کشور غربی از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما راه به جایی نبرد. نیروهای دولت السراج هم از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردار هستند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده