سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی

«فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی در سفر به رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات و درگیری‌های لیبی رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فائز السراج رئیس دولت وفاق ملی لیبی و «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا طی دیدار روز شنبه (دیروز) در رم بر لزوم اتخاذ راهکار سیاسی برای حل بحران و درگیری‌ها در این کشور آفریقایی تاکید کردند.

 

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد، کونته و السراج بر این باور تاکید کردند که راهکار دائمی حل بحران لیبی از طریق اقدام و برنامه‌های نظامی حاصل نخواهد شد.

 

به روایت این دفتر، نخست‌وزیر ایتالیا و رئیس دولت وفاق ملی همچنین بر لزوم شروع فرایند سیاسی به منظور ایجاد ثبات در لیبی تاکید کردند.

 

دفتر فائز السراج هم درباره این دیدار بیانیه صادر و اعلام کرد، او و نخست‌وزیر ایتالیا درباره ایجاد ثبات در لیبی از راه فرایند سیاسی و مطابق با تصمیم‌های شورای امنیت سازمان ملل و کنفرانس برلین تاکید کردند.

 

طبق اعلام دفتر رئیس دولت وفاق ملی لیبی، السراج و کونته تصمیم گرفتند که یک کمیته برای نظارت بر فعالیت‌های شرکت‌های ایتالیایی در لیبی ایجاد کنند. آنها همچنین درباره ادامه حمایت از اقدامات ایتالیا در زمینه خنثی کردن مین در لیبی توافق کردند.

 

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

حفتر با حمایت‌های رسمی و غیررسمی مصر، امارات و عربستان سعودی، روسیه و چند کشور غربی از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما راه به جایی نبرد. نیروهای دولت السراج هم از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردار هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار