رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی

«فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی در سفر به رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات و درگیری‌های لیبی رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فائز السراج رئیس دولت وفاق ملی لیبی و «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا طی دیدار روز شنبه (دیروز) در رم بر لزوم اتخاذ راهکار سیاسی برای حل بحران و درگیری‌ها در این کشور آفریقایی تاکید کردند.

 

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد، کونته و السراج بر این باور تاکید کردند که راهکار دائمی حل بحران لیبی از طریق اقدام و برنامه‌های نظامی حاصل نخواهد شد.

 

به روایت این دفتر، نخست‌وزیر ایتالیا و رئیس دولت وفاق ملی همچنین بر لزوم شروع فرایند سیاسی به منظور ایجاد ثبات در لیبی تاکید کردند.

 

دفتر فائز السراج هم درباره این دیدار بیانیه صادر و اعلام کرد، او و نخست‌وزیر ایتالیا درباره ایجاد ثبات در لیبی از راه فرایند سیاسی و مطابق با تصمیم‌های شورای امنیت سازمان ملل و کنفرانس برلین تاکید کردند.

 

طبق اعلام دفتر رئیس دولت وفاق ملی لیبی، السراج و کونته تصمیم گرفتند که یک کمیته برای نظارت بر فعالیت‌های شرکت‌های ایتالیایی در لیبی ایجاد کنند. آنها همچنین درباره ادامه حمایت از اقدامات ایتالیا در زمینه خنثی کردن مین در لیبی توافق کردند.

 

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

حفتر با حمایت‌های رسمی و غیررسمی مصر، امارات و عربستان سعودی، روسیه و چند کشور غربی از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما راه به جایی نبرد. نیروهای دولت السراج هم از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردار هستند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار