رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

رایزنی «فائز السراج» در رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات لیبی

«فائز السراج» رئیس دولت وفاق ملی لیبی در سفر به رم با نخست‌وزیر ایتالیا درباره تحولات و درگیری‌های لیبی رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فائز السراج رئیس دولت وفاق ملی لیبی و «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا طی دیدار روز شنبه (دیروز) در رم بر لزوم اتخاذ راهکار سیاسی برای حل بحران و درگیری‌ها در این کشور آفریقایی تاکید کردند.

 

دفتر نخست‌وزیری ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد، کونته و السراج بر این باور تاکید کردند که راهکار دائمی حل بحران لیبی از طریق اقدام و برنامه‌های نظامی حاصل نخواهد شد.

 

به روایت این دفتر، نخست‌وزیر ایتالیا و رئیس دولت وفاق ملی همچنین بر لزوم شروع فرایند سیاسی به منظور ایجاد ثبات در لیبی تاکید کردند.

 

دفتر فائز السراج هم درباره این دیدار بیانیه صادر و اعلام کرد، او و نخست‌وزیر ایتالیا درباره ایجاد ثبات در لیبی از راه فرایند سیاسی و مطابق با تصمیم‌های شورای امنیت سازمان ملل و کنفرانس برلین تاکید کردند.

 

طبق اعلام دفتر رئیس دولت وفاق ملی لیبی، السراج و کونته تصمیم گرفتند که یک کمیته برای نظارت بر فعالیت‌های شرکت‌های ایتالیایی در لیبی ایجاد کنند. آنها همچنین درباره ادامه حمایت از اقدامات ایتالیا در زمینه خنثی کردن مین در لیبی توافق کردند.

 

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

حفتر با حمایت‌های رسمی و غیررسمی مصر، امارات و عربستان سعودی، روسیه و چند کشور غربی از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما راه به جایی نبرد. نیروهای دولت السراج هم از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردار هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار