دو پهپاد ترکیه در لیبی سرنگون شدند-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

دو پهپاد ترکیه در لیبی سرنگون شدند

مرکز اطلاع‌رسانی اتاق عملیات نیروهای شرق لیبی تحت فرماندهی خلیفه حفتر مدعی سرنگونی دو پهپاد ترکیه در مرز شهر سرت شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز اطلاع‌رسانی اتاق عملیات الکرامه وابسته به نیروهای تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» صبح امروز (پنجشنبه) مدعی شد که دومین پهپاد ترکیه را در مرز شهر سرت واقع ۴۵۰ کیلومتری طرابلس پایتخت لیبی سرنگون کرده‌اند.

 

طبق گزارش وبگاه «بوابة إفریقیا»، در بیانیه مرکز فوق آمده است که «پدافند هوایی نیروهای لیبی در ساعات اولیه صبح امروز موفق شد یک پهپاد ترکیه را در ساحل غربی شهر سرت سرنگون کند».

 

روزنامه «رأی‌الیوم» نیز نوشت که نیروهای حفتر صبح امروز دو پهپاد ترکیه یکی در جنوب و دیگری در غرب شهر سرت را سرنگون کردند.

 

روز چهارشنبه (دیروز) سرتیپ «احمد المسماری» سخنگوی نیروهای حفتر اعلام کرد که محورهای دو شهر سرت و الجفره طی دو روز گذشته به انواع سلاح‌ها، خودروهای زرهی، سیستم‌های راداری و پدافند هوایی مجهز شده‌اند.

 

او بر آمادگی نیروهای خود برای ورود به هر گونه درگیری نظامی تأکید کرد.

 

لیبی از سال ۲۰۱۱ و از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی با گسستگی سیاسی مواجه شده و تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

نیروهای حفتر از فروردین ۱۳۹۸ با حمایت چند کشور اروپایی و عربی حمله به طرابلس پایتخت لیبی را آغاز کردند و پس از گذشت بیش از یکسال موفق نشدند به داخل شهر نفوذ کنند و به دلیل مقاومت شدید نیروهای دولت وفاق ملی، مجبور به عقب‌نشینی از مرز طرابلس و ترهونه شدند. دولت وفاق ملی نیز از حمایت ترکیه و قطر برخوردار است.

 

نیروهای دولت وفاق ملی پس از سیطره بر مناطق جنوبی طرابلس و شهر ترهونه (۸۰ کیلومتری جنوب شرقی طرابلس) در اوایل ژوئن گذشته، پیشروی به سمت شهر سرت را آغاز کرده‌اند.

 

به گفته مسئولان لیبی دولت وفاق ملی در صدد بازپس‌گیری سرت و پایگاه الجفره است حال آنکه نیروهای بین‌المللی در تلاش هستند تا از وقوع درگیری نظامی جدید در لیبی جلوگیری کنند و کشورهای حامی حفتر نیز در تلاش هستند تا از پیشروی نیروهای حفتر در شرق ممانعت کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده