قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

تقدیم پیام اسماعیل هنیه به دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب

تقدیم پیام اسماعیل هنیه به دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب در دیدار دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در تهران پیام اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی حماس تقدیم وی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در دیدار عصرشنبه گفت: اکنون تلاش می‌شود که فلسطین را حذف کنند و متاسفانه شاهدیم که حق حیات و حقوق بشر را از ملت فلسطین در کرانه باختری می‌گیرند.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: باید سازمان‌های حقوق بشری جوابگو باشند که چرا امروز حقوق اولیه ملت فلسطین رعایت نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه انسجام لازم در کرانه باختری در حال کم شدن است، اظهار داشت: امروز رژیم صهیونیستی از تفرقه جهان اسلام سوء استفاده می‌کند. دشمن در حال عمل کردن به منویات شوم خود است و موضع گیری و محکوم کردن کافی نیست و مشکل را حل نمی‌کند. بلکه به یک ایده بنیادی نیاز داریم. با دشمن زورگو و جبار باید با روش خودش مواجه شد.

 

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با بیان اینکه کشور‌های اسلامی باید در مقابل این ظلم و زور پاسخگو باشند، ابراز داشت: نباید به دشمنان اسلام دست دوستی دراز کرد.

 

وی با اشاره به برخی خیانت‌های کشور‌های اسلامی در قبال قضیه فلسطین، اظهار داشت: ما نباید در مقابل این خیانت‌ها ساکت باشیم، باید به عنوان عالمان دینی در سخنرانی‌های خود این ظلم آشکار را فریاد بزنیم.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: اگر بخواهیم امت واحده اسلامی داشته باشیم باید معیت و همراهی با رسول الله (ص) داشته باشیم. ما باید «اَشِّدآءُ عَلَی الکُفّار ورُحَمآءُ بَینَهُم» باشیم در حالیکه برخی از حکام عرب این روحیه را ندارند و گاهی نیز برعکس عمل می‌کنند.

 

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری تأکید کرد: اصول اولیه معاشرت اسلامی که همانا معیت با رسول الله است نادیده گرفته می‌شود و این مایه ننگ است.

 

وی با انتقاد از برخی کشور‌های عربی برای تلاش در جهت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی ماندنی نیست ورفتنی است و چه بسا به زودی از درون نابود خواهد شد. ما به برادران مسلمان خود توصیه می‌کنیم در امور ماندنی و باقی سرمایه گذاری کنند و دل به حمایت کفار نبندند.

 

همچنین دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از توافق فتح و حماس ابراز خشنودی کرد و گفت ما نیازمند یک حرکت عملیاتی در کرانه باختری هستیم.

 

در این دیدار پیام ویژه "اسماعیل هنیه" رئیس دفتر سیاسی حماس برای دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی توسط خالد قدومی تقدیم حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری شد.

 

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: ما این پیام را به مراجع و علمای جمهوری اسلامی ایران خواهیم رساند.

 

"خالد قدومی" نماینده نماینده جنبش حماس در تهران نیز در این دیدار با انتقاد از سران برخی کشور‌های عربی اظهار داشت: عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های عربی برایشان بسیار خطرناک است؛ و جایگاه اخوت اسلامی را که مورد امر و توصیه قرآن است را متزلزل می‌کند.

 

وی با اشاره به معامله قرن گفت: معامله قرن توسط نتانیاهو و ترامپ طراحی شده است. اکنون رژیم صهیونیستی از درون در ضعف قرار دارد، ولی متاسفانه برخی از کشور‌های عربی تلاش می‌کنند با این رژیم ارتباط برقرار کنند. این عادی سازی روابط نوعی توافق با ظالمان است و خلاف سیره رسول الله (ص) است امیدواریم این برادران متنبه شوند و از اشتباه خود بازگردند./  مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار