یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

ساکنان فلسطین اشغالی خواهان استعفای نتانیاهو

ساکنان فلسطین اشغالی خواهان استعفای نتانیاهو تعداد زیادی از ساکنان فلسطین اشغالی با تجمع در خیابان‌ها و معابر اصلی شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو و قدس اشغالی، خواستار استعفای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه تظاهرات‌های گسترده در تل‌آویو علیه فساد دولتی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این هفته نیز تعداد زیادی از ساکنان شهرهای مختلف در فلسطین اشغالی خواستار استعفای نتانیاهو شدند.

 

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، هزاران نفر از ساکنان شهرهای مختلف فلسطین اشغالی از جمله تل‌آویو و قدس اشغالی، روز شنبه به خیابان‌ها و معابر اصلی آمده و ضمن درخواست برای استعفای نتانیاهو، نسبت به پرونده‌های فساد دولتی وی اعتراض کردند.

 

دیگر موارد اعتراض تظاهرات‌کنندگان، بی‌کفایتی کابینه نتانیاهو در مقابله با شیوع ویروس کرونا، بهبود بحران اقتصادی متعاقب این همه‌گیری و همچنین طرح وی برای اشغال سی درصدی اراضی خصوصی فلسطینیان در کرانه باختری بود.

 

بر این اساس، سازمان‌دهندگان این اعتراضات در بیانیه‌ای اعلام کردند: «هفته قبل، ما در معرض آسیب‌های جدی قرار گرفتیم که نتیجه نشستن یک مجرم متهم در صندلی نخست‌وزیری است. ما مخالف کابینه‌ای هستیم که نتانیاهو قصد دارد با حکومت بر آن، از محاکمه فرار کند».

 

به نوشته هاآرتص، تظاهرات علیه نتانیاهو در فلسطین اشغالی در هفته‌های اخیر افزایش یافته و نزدیک به دو هزار نفر در شهرهای تل‌آویو و قدس اشغالی دست به اعتراض زدند.

 

 

تظاهرات‌کنندگان با حمل پلاکاردهایی با نوشته «جُرم‌وزیر» (Crime Minister به جای کلمه نخست‌وزیر Prime Minister) به اتهامات فساد نتانیاهو اعتراض کرده و خواستار آزادی معترضان بازداشتی شدند.

 

پلیس رژیم صهیونیستی سه پرونده در خصوص فساد دولتی و مالی علیه نخست وزیر خود تشکیل داده و طی سه سال اخیر از منابع مختلفی شامل دستیاران و وزیران پیشین کابینه، بازجویی کرده است.

 

این چندمین بار در ماه اخیر است که صهیونیست‌ها به دلایل مختلف - از پرونده‌های فساد و سوءاستفاده از قدرت گرفته تا طرح اشغال کرانه باختری - علیه نتانیاهو تظاهرات می‌کنند.

 

شامگاه شنبه قبل بود که چند هزار نفر از ساکنان قدس اشغالی در اعتراض به فساد دولتی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، مقابل اقامتگاه وی تظاهرات کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار