نحوه خرید عرضه اولیه در کارگزاری آگاه+ فیلم-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

نحوه خرید عرضه اولیه در کارگزاری آگاه+ فیلم

برای آگاهی از نحوه خرید عرضه اولیه در کارگزاری آگاه در خبر زیر با ما همراه باشید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بسیاری از متقاضیان خرید سهام کارگزاری آگاه را انتخاب می کنند، اما درباره نحوه خرید عرضه اولیه در کارگزاری آگاه اطلاعاتی ندارند، در ادامه با راهبرد معاصر همراه باشید تا اطلاعات دقیق تری درباره نحوه خرید عرضه اولیه در کارگزاری آگاه کسب کنید.

 

عرضه اولیه در یک ساعت مشخص انجام می شود. حداکثر حجمی که هر کاربر میتواند بخرد و قیمت هر سهم توسط بورس و از طریق پیام ناظر اعلام می شود. هر کاربر آنلاین راس ساعت تعیین شده مجاز به خرید عرضه خواهد بود. حتی اگر درخواست یک ثانیه زودتر از زمان مقرر ارسال شود، رد خواهد شد و خرید انجام نمی شود.

 

بعد از انجام مراحل ثبت نام در سایت آگاه اکسپرس و احراز هویت حضوری در دفاتر پیشخوان ، کد بورسی صادر می شود اما دسترسی به سامانه معاملاتی کمی زمان بر می باشد. در صورتی که دسترسی برای شما فعال شود نام کاربری و کلمه عبور برای شما ارسال و از حالت آزمایشی خارج می شوید و قادر به پرداخت شتابی و انجام معاملات خود خواهید شد.

 

جهت آشنایی با نحوه کار با سامانه معاملاتی آسا لطفا به مطلب راهنمای نرم افزار معاملات برخط آساتریدرآگاه (نسخه جدید) در بلاگ بآشگاه مراجعه بفرمائید.

 

۳ راهکار برای ثبت آسان سفارش عرضه اولیه
عموماً در زمان عرضه اولیه به دلیل تعداد زیاد درخواست‌کنندگان خرید ممکن است سامانه‌های معاملات آنلاین، درگاه‌های بانکی متصل به نرم‌افزارهای معاملاتی و یا حتی هسته بورس با شلوغی و کندی مواجه شوند. این کندی ممکن است مانع از ارسال سفارش خرید عرضه اولیه در مهلت تعیین‌شده، شود و یا این فرایند را با سختی و کندی بسیار به انجام رساند. همچنین ممکن است به دلیل مشغله کاری یا فراموشی مشتری برای ارسال سفارش، امکان سفارش گذاری به‌منظور خرید عرضه اولیه وجود نداشته باشد.

 

چند سوال متداول درباره نحوه خرید عرضه اولیه در کارگزاری آگاه

 

حال سؤال این است؛ چگونه از عرضه اولیه جا نمانیم؟ در ادامه چند راه‌کار برای حل این موضوع بیان می‌کنیم:

 

۱.سفارش عرضه اولیه خود را در کارگزاری آگاه دو روز زودتر ثبت کنید!


سامانه‌های معاملاتی کارگزاری آگاه امکان ثبت درخواست اینترنتی (آفلاین) را ۲ روز زودتر به شما می‌دهند.

 

شما می‎توانید سفارش خود را زودتر ثبت کنید.

 

این کار مانع از ایجاد شلوغی و کندی سیستم‌ها می‌شود.

 

همچنین باعث می‌گردد توزیع درخواست‌ها در مدت‌زمان عرضه با فراوانی مناسب صورت گیرد.

 

درنتیجه موجب می‌شود درخواست دهندگان با اطمینان و راحتی بیشتری اقدام به ارسال سفارش خود برای دریافت عرضه اولیه نمایند.

 

۲.اگر در روز عرضه اولیه کد بورسی خود را دریافت کرده بودم چگونه راحت و آسان سفارش عرضه اولیه بگذارم؟


این امکان وجود دارد که کد بورسی ۲ روز قبل از عرضه آماده نباشد.

 

شما می‌توانید در همان روز عرضه و پیش از فرارسیدن زمان عرضه حساب معاملاتی خود را شارژ کنید.

 

بعد از شارژ حساب خود این امکان برای شما فراهم شده است که درخواست سفارش خود را به صورت آفلاین در ساعات اولیه صبح وارد سیسنم کنید.

 

۳.ارسال سفارش آنلاین در ساعات مختلف بازه زمانی سفارش گیری


برای ارسال سفارش خرید عرضه اولیه یک بازه زمانی توسط ناظر بازار اعلام می‌شود.

این بازه معمولاً حداقل ۲ ساعت است.

 

برای ارسال سفارش آنلاین و بدون کندی و سختی لازم است در این بازه زمانی سفارش ارسال شود.

 

نکته‌ای که حائز اهمیت می‎باشد این است که لازم نیست دقیقا در لحظه شروع سفارش گیری این اتفاق بیفتد.

 

به‌عنوان‌مثال عرضه سیمرغ که در تاریخ ۲ تیرماه ۹۸ انجام شد، بازه سفارش گیری از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ بود.

 

با توجه به هجوم یک‌باره درخواست‌کنندگان عرضه اولیه در ساعت ۱۰:۳۰، مشکلاتی برای سیستم‌های معاملاتی و درگاه‌های بانکی ایجاد شد.

 

 

اما اگر به‌جای تلاش برای ارسال سفارش رأس ساعت ۱۰:۳۰ افراد ساعات میانی بازه را برای سفارش گذاری انتخاب می‌کردند، احتمال رخداد اتفاقاتی این چنین بسیار اندک می‌شد.

 

 
ارسال نظر