رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تشدید بازداشت فلسطینی‌ها

تشدید بازداشت فلسطینی‌ها نظامیان رژیم صهیونیستی با بی تفاوتی به شدت گرفتن شیوع کرونا به مناطق مختلف حمله کرده و قریب به بیست فلسطینی را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی امروز با بی‌اعتنایی به وضعیت قرنطینه شهرها و روستاها در کرانه باختری به مناطق مختلف آن حمله کرده و شماری از شهروندان از جمله رئیس کمیته بازسازی مسجد الاقصی را بازداشت کردند.

رژیم صهیونیستی همچنین درخواست تشکیلات خودگردان برای استقرار نیروهای امنیتی در پست‌های امنیتی ورودی شهرها برای جلوگیری از تردد شهروندان را رد کرد.

روستای جیت در شرق قلقیلیه، شهرک قباطیه در جنوب جنین، شهرک قراوه بنی حسان در غرب سلفیت، شهرک بیت ریما در شمال غرب رام الله و شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری امروز شاهد یورنش نظامیان صهیونیستی بود که با حمله به خانه‌های اهالی و به هم ریختن اسباب و اثاثیه آنها، شماری از جوانان فلسطینی را بازداشت کردند.

در قدس اشغالی هم نظامیان اشغالگر «بسام الحلاق» رئیس کمیته بازسازی مسجد الاقصی را از داخل مسجد الاقصی بازداشت کردند.

ده‌ها شهرک نشین صهیونیست هم طبق روال هر روز وارد صحن‌های مسجد الاقصی شدند و با پشتیبانی پلیس رژیم صهیونیستی دست به اقدامات تحریک آمیز در آنجا زدند.

حملات نظامیان رژیم صهیونیستی بر تصمیم‌های تشکیلات خودگردان در  قرنطینه کامل مناطق فلسطینی طی پنج روز گذشته تاکنون تاثیر زیادی داشته است و حتی مانع استقرار نیروهای امنیتی فلسطین در ورودی‌های شهرها می‌شود.

مقامات رژیم صهیونیستی از ابتدای سال جاری میلادی ۳۱ باب منزل مسکونی و ۱۱ تاسیسات و ساختمان غیرمسکونی را در قدس تخریب کردند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار