بی ‎اعتنایی سازمان ملل به وتوی قطعنامه ضد سوری-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

بی ‎اعتنایی سازمان ملل به وتوی قطعنامه ضد سوری

سازمان ملل با وجود اختلافات اعضای شورای امنیت بر سر نحوه ارسال کمک‎های بشردوستانه به سوریه و وتوی قطعنامه ضد سوری توسط روسیه و چین، خواستار افزایش این کمک‌ها شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  روسیا الیوم، سازمان ملل پنجشنبه شب خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه به سوریه از طریق مرز‌ها این کشور با ترکیه شد، این در حالی است که روسیه و چین آن را نقض حاکمیت سوریه دانسته و در نشست سه‌شنبه شب شورای امنیت با تمدید مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه به سوریه را که امروز جمعه به پایان می‎رسد، مخالفت و آن را وتو کردند.

 

سازمان ملل با وجود این وتوی روسیه و چین و مخالفت با تمدید مکانیزم و نحوه ارسال کمک‌ها، خواستار افزایش کمک‎های بشردوستانه به سوریه از مرز‌های ترکیه شده است.

 

در همین راستا، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با نادیده گرفتن وتوی روسیه و چین گفت که «افزایش کمک‎ها به سوریه از طریق مرز‌های این کشور با ترکیه و نه کاهش آن ضروری است».

 

این اظهارات سخنگوی سازمان ملل در حالی عنوان می‎شود که شورای امنیت در نشست چهارشنبه خود، طرح پیشنهادی روسیه برای انتقال کمک‌های بشردوستانه به سوریه تنها از گذرگاه مرزی «باب الهوی» را رد کرد.

 

مسکو معتقد است که با توجه به شرایط کنونی بحران سوریه و موفقیت و دست‌آورد‌های نظامی ارتش سوریه در بازپس گیری بیشتر مناطق تحت اشغال از چنگ تروریست‌ها، اکنون عملیات انتقال کمک‌ها از یک گذرگاه مرزی به اسم «باب الهوی» صورت بگیرد.

 

انتقال کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل به سوریه که از سال ۲۰۱۴ آغاز شده است، از چهار گذرگاه صورت می‎گرفت تا اینکه در فرآیند تمدید دوره قبلی مکانیزم ارسال کمک‌های بشردوستانه به دو گذرگاه تقلیل پیدا کرد و اکنون سعی روسیه بر این است که با توجه به اوضاع میدانی سوریه، تنها به یک گذرگاه کاهش دهد.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده