سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پنتاگون: درز اطلاعات حساس نظامی باید متوقف شود

پنتاگون: درز اطلاعات حساس نظامی باید متوقف شود وزیر دفاع آمریکا ضمن اذعان به موارد متعدد درز اطلاعات حساس نظامی از پنتاگون گفت، این کارهای غیرقانونی باید متوقف شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا گفت، آژانس‌های اطلاعاتی پنتاگون گزارش ادعایی اخیر درخصوص پول گرفتن طالبان از روسیه برای کشتن نیروهای آمریکایی را تأیید نکردند.

به نوشته پایگاه «استارز اند استرایپز»، اسپر در توضیح به قانونگذاران آمریکایی گفت، فرماندهان نظامی این کشور ادعای مربوطه را مورد مطالعه قرار داده و و به این نتیجه رسیده است که این گزارش از سازمان‌های اطلاعاتی دفاعی درز نکرده است.

وی افزود: «هیچ‌یک از آژانس‌های اطلاعاتی دفاعی قادر نبودند این گزارش را به تأیید برسانند. فرماندهان همه گزارش‌ها را فارغ از اعتبار داشتن آن‌ها، جدی می‌گیرند. به شما در این خصوص اطمینان می‌دهم. با فرماندهان [حاضر در افغانستان] در این خصوص صحبت داشته‌ایم».

اسپر اذعان کرد پنتاگون در حال تحقیق درباره مواردی از «درز مخرب» اطلاعات است که تا سال ۲۰۲۰ ادامه داشته‌اند و از جمله آن‌ها می‌توان به افشای برنامه احتمالی درباره روسیه اشاره کرد.

او گفت:‌ «به‌شدت در حال دنبال کردن این درز اطلاعات از درون وزرات دفاع هستیم. این چیزی است که باید کنترل کنیم. این اتفاق بدی است. این کارها غیرقانونی هستند و باید متوقف شوند».

روزنامه نیویورک تایمز چندی پیش ادعا کرده بود که افسران یکی از ادارات ستاد ارتش روسیه به طالبان در گذشته وعده داده بود که در برابر هر نظامی آمریکایی که در افغانستان بکشند، به آنان پاداش نقدی داده خواهد شد.

این در حالی است که گزارش نهادهای جاسوسی آمریکا حاکی از آن است که ادعای کشتن سربازان آمریکایی توسط طالبان به درخواست روسیه فاقد شواهد کافی است.

«شورای اطلاعات ملی» در آمریکا گزارشی دو نیم صفحه‌ای در این خصوص آماده کرده است که می‌گوید «سازمان اطلاعات مرکزی» و مرکز ملی مبارزه با تروریسم در این کشور، ادعای مطرح شده علیه روسیه را حایز «قابلیت اتکای متوسط» دانسته‌اند.

از سوی دیگر «آژانس امنیت ملی» آمریکا و شماری دیگر از نهادهای جاسوسی این کشور ادعای مطرح شده علیه روسیه را حائز «قابلیت اتکای ضعیف» توصیف کرده‌اند.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار