به گزارش راهبرد معاصر؛ فعال سیاسی اصولگرا درباره رد اعتبارنامه تاجگردون از سوی نمایندگان مجلس یازدهم گفت: اگر مجلس می خواست با وجود امثال تاجگردون به سراغ مسائل اقتصادی برود اوضاع همین می بود. ایشان سه دوره در مجلس بود چه کمکی به حل مسائل و مشکلات اقتصادی مردم کرد؟!
محمد صادق کوشکی در گفت و گو با راهبرد معاصر در پاسخ به این پرسش، آیا مجلس در موضوع بررسی اعتبارنامه تاجگردون در مسیر درستی حرکت کرد؟ گفت: یکی از وظایف اصلی و جدی مجلس که در حوزه مسائل اقتصادی تاثیر گذار است بحث وظایف نظارتی مجلس و مبارزه با تخلفات و جلوگیری از حیف و میل بیت المال و اموال عمومی است. یکی از اقدامات مجلس طی سال ها و دهه های گذشته این بود و اگر انجام می شد ما امروز شاهد این مسائل نبودیم و منابع بیت المال به درستی و بر سر جای خود خرج می شد و شاهد بحران های اقتصادی امروز نبودیم.
وی در ادامه افزود: اگر مجلس در سال های گذشته بر بحث بودجه نظارتی جدی داشت و بحث تخصیص بودجه ها و اعتبارات و ارز با نگاهی جدی انجام می شد کار به اینجا نمی رسید. مجلس برای انجام وظایف خود باید مجلسی سالم و پاکیزه باشد و شائبه ای نداشته باشد همانطور که در مثل رایج است با دستمال کثیف نمی توان شیشه را پاک کرد. با مجلسی که اعضای آن صلاحیت نداشته باشند نمی توان به درستی وظایف نظراتی و قانون گذاری را انجام داد.
کوشکی تصریح کرد: کار امروز مجلس کاری بسیار طبیعی بود و باید سالهای پیش انجام می گرفت. این کار وقت مجلس را نگرفت و یک ساعت بیشتر طول نکشید و زمانی که برای آن صرف شد ارزش این کار را داشت. اگر مجلس می خواست با وجود امثال تاجگردون به سراغ مسائل اقتصادی برود اوضاع همین می بود. ایشان سه دوره در مجلس بود چه کمکی به حل مسائل و مشکلات اقتصادی مردم کرد؟! اما نبودن تاجگردون موجب می شود مجلس پاکتر و سالمتر باشد و بتواند به طور جدی تری در حوزه مسائل نظارتی ورود کند. اتفاقا ورود مجلس در مسائل نظارتی باعث می شود وضعیت اقتصاد کشور به شرایط فعلی نرسد.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش، از وجود اختلاف بین مجلس و دولت حرف زده می شود جلسه ظریف در مجلس نیز ابهامات زیادی بوجود آورد. آیا رابطه دولت و مجلس رابطه ای هم سوء است و آیا احتمال دارد در این موقعیت بحرانی کشور مجلس و دولت با هم دچار مشکل شوند؟ گفت: همراهی دولت و مجلس به این معنی نیست که یک کار انجام شود و یک حرف زده شود. اگر قرار باشد مجلس حرفی را بزند و دولت همان حرف را تکرار کند در حقیقت وظیفه مجلس زیر سوال رفته است. مجلس وظیفه دارد به عنوان وکیل و نماینده مردم مراقبت کند و در حقیقت ناظری از طرف مردم است تا دولت کار خود را به درستی انجام دهد. در چنین فضایی اگر دولت به درستی به وظایف خود عمل نکند مجلس چه باید بکند؟ آیا باید ساکت بنشیند؟ یا برای انجام کار درست به دولت فشار بیاورد؟ قرار نیست نمایندگان همیشه برای دولت دست بزنند و هورا بکشند بلکه باید مثل یک داور به دولت کارت زرد و قرمز بدهند تا دولت در مسیر خود قرار بگیرد.
وی با اشاره به انتقاداتی که در فضای مجازی و در بین مردم مطرح است که مجلس بیشتر باید تمرکز خود را برروی مشکلات اقتصادی جامعه بگذارد نه اعتبارنامه تاجگردون تصریح کرد: کسانی که چنین نظری دارند شاید به وجود فساد در کشور علاقمند باشند و یا قانون اساسی را نمی دانند. یکی از خواسته های مردم مبارزه با فساد است. مجلس نمی تواند به وظیفه نظارتی خود بی تفاوت باشد. چرا کنار گذاشتن یک مهره فاسد از مجلس اعتراض برخی را بر می انگیزد؟ مجلس جادوگر نیست که به فوتی مشکلات اقتصادی کشور را حل و فصل کند. مشکلات اقتصادی فعلی ناشی از مسیری اشتباه دولت آقای روحانی طی هفت سال است. امروز مجلس هر کاری انجام بدهد نمی تواند اشتباهات هفت ساله را جبران کند. مجلس برای حل مشکلات چوب جادویی ندارد. وقتی سیاست های ارزی هفت سال اشتباه بود امروز مجلس چه معجزه ای در آستین خواهد داشت؟! مجلس می تواند نظارت کند تا سیاست ها از این پس غلط نباشد ولی غلط های هفت سال پیش اصلاح نمی شود. رییس جمهور خود اعتراف کرد که هفت سال در مورد مسکن اشتباه کرده است و عقب هستند عقب ماندگی هفت ساله دولت امروز چگونه باید جبران شود؟ مجلس وظیفه اجرایی ندارد و اقتصاد باید به دست دولت اصلاح شود.