جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

30 میلیون کارگر آمریکایی شغل و درآمد خود را از دست داده‌اند

30 میلیون کارگر آمریکایی شغل و درآمد خود را از دست داده‌اند سناتور دموکرات ایالت ورمونت در پیامی در توئیتر نوشت که طی ماه‌های اخیر 30 میلیون کارگر آمریکایی شغل و درآمد خود را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «برنی سندرز» سناتور دموکرات ایالت ورمونت روز یکشنبه به موج بیکاری در آمریکا طی ماه‌های اخیر اشاره کرد.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «طی ماه‌های اخیر، 30 میلیون کارگر شغل‌ و درآمدهای خود را از دست داده‌اند. بسیاری در حال تقلا برای فراهم کردن غذا هستند.»

 

این سناتور آمریکایی در ادامه بار دیگر بر ضرورت بیمه سلامت برای همه آمریکایی‌ها تاکید کرد و نوشت: «آمریکا تنها کشور بزرگ در جهان است که بیمه سلامت را برای همگان تضمین نمی‌کند. اگر شما پودار باشید می‌توانید بیمه عالی خریداری کنید. اگر شما فقیر و از طبقه کارگر باشید، بد شانس هستید. شما زود می‌میرید و درد و بیماری بیشتری را تجربه می‌کنید. بیمه سلامت یک حق انسانی است. ما نیازمند بیمه درمانی برای همگان هستیم.»

 

طبق یک تحقیق جدید، در پی همه‌گیری کرونا در آمریکا ۵.۴ میلیون آمریکایی بین ماه فوریه تا می بیمه درمانی خود را به دلیل بیکار شدن، از دست دادند.

 

نتایج این تحقیق که توسط گروه «فَمیلیز یواس‌ای» انجام شده نشان داد میزان افزایش تخمین‌زده شده کارگرانی که شغل و در نتیجه بیمه خود را در بازه سه ماهه از دست داده‌اند، ۴۰ درصد بیشتر از بالاترین رقم افزایش در گذشته که در دوران رکود ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ رخ داد، بوده است. در آن زمان ۳.۹ میلیون نفر شغل خود را از دست داده بودند.

 

هم‌اکنون و در میانه بحران مرگبار کرونا در آمریکا که باعث بحران اقتصادی و از دست رفتن مشاغل در این کشور شده، بین دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه بر سر بیمه درمانی اوباما اختلاف وجود دارد. دموکرات‌ها و «جو بایدن» نامزد احتمالی آنها در انتخابات پیش‌رو به دنبال گسترش آن هستند، در حالی که دولت ترامپ از دادگاه فدرال خواسته قانون بیمه درمانی را بطور کامل ملغی کند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: برنی سندرز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار