افزایش ترک تحصیل دانش آموزان بعد از شیوع کرونا-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

افزایش ترک تحصیل دانش آموزان بعد از شیوع کرونا

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه وجود ویروس کرونا، ترک تحصیل محصلان را تشدید خواهد کرد، گفت: تعداد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خیلی زیاد نیست اما مشکل پیچیده‌ای است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست «شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت کودکان بازمانده از تحصیل؛ 6 تا 11 سال در دوره ابتدایی»، ضمن تشکر از حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف، اظهار کرد: یکی از موفقیت‌های درخشان جمهوری اسلامی در طی سال‌های پس از انقلاب، توسعه پوشش تحصیلی و کاستن از فاصله آموزشی بین مناطق شهری و روستایی و همچنین جنسیت‌های مختلف و اقوام است و این گام مهمی است که در توسعه جهت عدالت اجتماعی برداشته ‌شده است.

 

وی افزود: اگر بپذیریم که منشا نابرابری‌های حوزه ثروت، قدرت و منزلت، نابرابری فرصت‌های یادگیری و آموزش است، ایجاد شرایط تحصیل برای این کودکان می‌تواند دستاوردهای خوب و قابل قبولی باشد.

 

وی با اشاره به پیمایشی که از طریق معاونت ابتدایی در خصوص آمار کودکان بازمانده از تحصیل انجام‌ شده است، تصریح کرد: اقدامات پژوهشی آموزش ‌و پرورش و دیگر دستگاه‌ها نشان می‌دهد، 50 درصد کودکان بازمانده از تحصیل در اثر عواملی مانند فقر فرهنگی خانواده‌های کودکان کار، عدم دسترسی به مدرسه و کودکانی که در حیطه استثنایی قرار دارند و ... از آموزش‌ها جامانده‌اند؛ لذا این کودکان را می‌توان تحت حمایت قرار داد.

 

وی در ادامه گفت: 50 درصد آمار کودکان بازمانده از تحصیل مربوط به کودکانی است که ادامه تحصیل آ‌نها در خارج از کشور به اطلاع آموزش‌ و پرورش نرسیده است و یا فوت کودک به دلایل مختلف ازجمله عدم حذف یارانه به ثبت ‌احوال اعلام نشده است و لذا این کودکان به‌عنوان بازمانده از تحصیل ثبت می‌شوند، درحالی‌که این‌طور نیست.

 

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل خیلی زیاد نیست اما مشکل پیچیده‌ای است، بر ضرورت انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین آموزش‌ و پرورش و دیگر دستگاه‌های دولتی تأکید کرد.

 

وزیر آموزش‌ و پرورش با تأکید براینکه مرجع رسمی آمار کشور اداره ثبت ‌احوال است، گفت: سعی داریم در روزهای آتی با راه‌اندازی سامانه‌ای بر بستر فناوری اطلاعات در آموزش‌وپرورش بتوانیم با دستگاه‌های دیگر ارتباط آنلاین برقرار کنیم تا قادر باشیم اطلاعات ساماندهی شده توسط سازمان ثبت‌احوال کشور را در کمترین زمان دریافت کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه پدیده ترک تحصیل یک پدیده رایج بوده و قطعاً وجود ویروس کرونا آن را تشدید خواهد کرد، ادامه داد: مدارس و ادارات زیرمجموعه آموزش ‌و پرورش را موظف کردیم به کسانی که قادر به استفاده از گوشی‌های هوشمند یا اینترنت نیستند از طریق روش‌های دیگری آموزش دهند. بنابراین باید مطمئن شویم هر کس در هرجایی که هست از خدمات آموزشی بهره می‌برد و آموزش در هیچ جای کشور متوقف نشده است.

 

حاجی میرزایی در پایان گفت: هزینه اینترنت فعالیت‌های آموزشی در سامانه شاد در سال گذشته رایگان بود و امسال هم با توجه به رایزنی‌های انجام‌شده قصد داریم آن را رایگان کنیم.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده