خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

رقم وام ودیعه مسکن مستاجران تهرانی و شهرستانی چقدر شد؟

رقم وام ودیعه مسکن مستاجران تهرانی و شهرستانی چقدر شد؟ رئیس جمهور از پرداخت وام ودیعه مسکن 50 میلیون تومانی به مستاجران در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 22
کد خبر: ۵۱۶۹۴
به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به طرح پرداخت وام ودیعه مسکن به مستاجران گفت: آن‌هایی که دارای حقوق ثابت هستند و هم چنین برای خانواده‌هایی که تحت حمایت هستند در تهران برای اجاره‌ای که می‌کنند 50 میلیون تومان می‌توانند از بانک پول بگیرند. حسن روحانی افزود: این مبلغ در شهرهای بزرگ 30 میلیون تومان و در شهرهای کوچک 15 میلیون تومان است.
 
 
به گفته رئیس جمهور این وام با سود و بهره 13 درصد به مستاجران داده می‌شود.رئیس جمهور این اقدام را کمک بسیار خوبی برای مستاجران دانست و گفت: این مبالغ برای مدت یکساله اجاره نامه است و مستاجران سود 13 درصد را به صورت ماهانه به بانک پرداخت می‌کنند و پس از پایان موعد اجاره نامه مستاجران باید اصل پول را به بانک برگردانند.
 
 
روحانی افزود: از هفته آینده وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی همه ویژگی‌های بانکی را اعلام و مقررات آن را به همه بانک‌ها ابلاغ می‌کنند و مردم را مطلع و موضوع را برای آن‌ها تشریح خواهند کرد.رئیس جمهور افزود: این گام جدیدی است که دولت در شرایط کرونایی و به دلیل فشار اقتصادی برای مستاجران بر می‌دارد.
منبع : اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار