کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

خروج مأموران فدرال از پورتلند/ ادامه اعتراضات در آرامش

با خروج مأموران فدرال از شهر پورتلند، اعتراضات ضدنژادپرستی برای اولین بار پس از مدت‌ها در آرامش کامل برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر با خروج مأموران فدرال از شهر پورتلند، تظاهرات ضدنژادپرستی در این شهر پس از مدت‌ها در آرامش برگزار شد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، معترضان در حمایت از شعار «جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد»، در مقابل دادگاه فدرال تجمع یافتند اما این بار از درگیری‌های شبانه و پرتاب گاز اشک‌آور خبری نبود.

در غیاب مأموران فدرال، مسئولان هماهنگی تظاهرات در پورتلند، بر روی شعارهای کمپین اعتراضی و تقاضا برای اصلاحات در ساختار پلیس تمرکز کرده و از روشن کردن آتش و مواد آتش‌زا توسط معترضان جلوگیری کردند.

این در حالی است که دولت ترامپ در این مدت همواره تلاش کرده بود سرکوب اعتراضات توسط مأموران فدرال را با جلوگیری از به راه افتادن خرابکاری و هرج‌ومرج توسط معترضان توجیه کند.

در اعتراضات پنجشنبه شب یکی از معترضان سیاه‌پوست خطاب به تعدادی که سعی می‌کردند وارد ساختمان دادگاه فدرال شوند گفت: «حمله به ساختمان‌های دولتی در [کمپین] "جان سیاه‌پوستان اهمیت دارد"، جایگاهی ندارد. آن را رها کنید و بازیچه ترامپ نشوید».

 

«کیت براون» فرماندار ایالت اورگن دیروز (پنجشنبه) از خروج نیروهای امنیتی فدرال از شهرهای این ایالت از جمله پورتلند خبر داد.

نظامیان فدرال آمریکا هفته قبل با دستور دولت مرکزی، وارد ایالت اورگن شده بودند تا ضمن محافظت از ساختمان‌های دولتی، تظاهرات ضد نژادپرستی در پورتلند را سرکوب کنند.

براون در حساب توئیتری خود نوشت، نیروهای فدرال به جای کمک به آرام شدن اوضاع، «مانند نیروهای اشغالگر رفتار کرده و با خود خشونت» به این منطقه آورده بودند.

بسیاری از شهرهای آمریکا از ۲۵ ماه می (پنجم خرداد ماه) بعد از قتل نژادپرستانه فردی سیاه‌پوست به نام «جورج فلوید» صحنه اعتراضات گسترده هستند.

«دونالدترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که با این اعتراضات مخالف است، در واکنش به خروج نیروهای فدرال از ایالت اورگن تهدید کرده است، اگر مقامات محلی نتوانند به اعتراضات خاتمه دهند این بار گارد ملی را وارد صحنه خواهد کرد.

 

فارس

ارسال نظر