چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

بارزانی: آمریکایی‌ها باید در اقلیم کردستان باقی بمانند

بارزانی: آمریکایی‌ها باید در اقلیم کردستان باقی بمانند رئیس منطقه کردستان عراق در دیدار با سرکنسول آمریکا در اربیل، مدعی شد که به حضور نیروهای آمریکایی برای تأمین امنیت منطقه کردستان نیاز است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق امروز (پنجشنبه) در دیدار با «رابرت والر» سرکنسول جدید آمریکا در منطقه کردستان، مدعی لزوم ادامه حضور نیروهای آمریکایی در این منطقه شد.

به نوشته شفق نیوز، بارزانی ضمن تبریک به والر به جهت مسئولیت جدید وی، درباره توسعه روابط اربیل و آمریکا و همکاری مشترک با ائتلاف آمریکایی ضد داعش و نقش اقلیم کردستان در امنیت و ثبات عراق سخن گفت.

رئیس منطقه کردستان عراق در ادامه بر لزوم ادامه آن‌چه «حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آمریکا از اقلیم کردستان» خواند تأکید کرد.

«رابرت والر» نیز مدعی شد که آمریکا در راستای کمک به حل مشکلات و عبور از بحران‌ها به عراق و منطقه کردستان تلاش می‌کند.

بارزانی پیش از این نیز در بهمن سال ۹۸ گفته بود که اکنون زمان مناسبی برای خروج نیروهای آمریکایی از عراق نیست. او مصوبه پارلمان خواسته مقامات عراقی برای خروج این نیروها را اشتباه دانسته بود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار