دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

بارزانی: آمریکایی‌ها باید در اقلیم کردستان باقی بمانند

رئیس منطقه کردستان عراق در دیدار با سرکنسول آمریکا در اربیل، مدعی شد که به حضور نیروهای آمریکایی برای تأمین امنیت منطقه کردستان نیاز است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق امروز (پنجشنبه) در دیدار با «رابرت والر» سرکنسول جدید آمریکا در منطقه کردستان، مدعی لزوم ادامه حضور نیروهای آمریکایی در این منطقه شد.

به نوشته شفق نیوز، بارزانی ضمن تبریک به والر به جهت مسئولیت جدید وی، درباره توسعه روابط اربیل و آمریکا و همکاری مشترک با ائتلاف آمریکایی ضد داعش و نقش اقلیم کردستان در امنیت و ثبات عراق سخن گفت.

رئیس منطقه کردستان عراق در ادامه بر لزوم ادامه آن‌چه «حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آمریکا از اقلیم کردستان» خواند تأکید کرد.

«رابرت والر» نیز مدعی شد که آمریکا در راستای کمک به حل مشکلات و عبور از بحران‌ها به عراق و منطقه کردستان تلاش می‌کند.

بارزانی پیش از این نیز در بهمن سال ۹۸ گفته بود که اکنون زمان مناسبی برای خروج نیروهای آمریکایی از عراق نیست. او مصوبه پارلمان خواسته مقامات عراقی برای خروج این نیروها را اشتباه دانسته بود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده