ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

نتانیاهو: به ایران اجازه حضور نظامی در مرزهایمان را نمی دهیم

نتانیاهو: به ایران اجازه حضور نظامی در مرزهایمان را نمی دهیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی کابینه ضمن ادعای این که ارتش این رژیم آمادگی مقابله با تهدیدات را دارد، گفت به ایران اجازه حضور نظامی در مرزهای فلسطین اشغالی را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در جلسه هفتگی کابینه ادعا کرد این رژیم سیاست مداومی را دنبال می‌کند که اجازه نمی‌دهد ایران در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی حضور نظامی داشته باشد.

 

به گزارش «جروزالم پست»، او در ادامه ادعاهایش افزود: لبنان و سوریه مسئول هر حمله‌ای هستند که از خاک آن‌ها علیه اسرائیل اجرا شود. نمی‌توانیم امنیتمان را تضعیف کنیم و امنیت شهروندانمان را به خطر بیندازیم. نمی‌توانیم اجازه دهیم نیروهایمان متحمل ضربه شوند.

 

نتانیاهو در ادامه مدعی آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی در مقابله با تهدات شد و گفت در کنار وزیر جنگ و فرمانده کل ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در حال ارزیابی وضعیت منطقه است.

 

پیش از این «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در فلسطین اشغالی، بر لزوم فشار بر ایران تأکید کرده بود.

 

سفر میلی در شرایطی انجام شده که رژیم صهیونیستی پس از شهادت یکی از رزمنده‌های حزب‌الله لبنان در دمشق در شرایط آماده‌باش قرار گرفته است. در گزارش آی۲۴ اشاره شده که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز با مارک میلی از طریق ویدیو کنفرانس در ارتباط با «ایران» و «چالش‌های امنیتی منطقه» گفت‌و‌گو کرده است.

 

همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها مبنی بر آماده شدن حزب‌الله برای پاسخ به رژیم صهیونیستی، رسانه‌های این رژیم از تشدید تحرکات نظامی در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بودند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار