️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

عدم توجه روحانی به نظرات کارشناسی جای تاسف دارد

عدم توجه روحانی به نظرات کارشناسی جای تاسف دارد رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: شخص رئیس‌جمهور مُصر است تا اینکه وزارت صمت به دو وزارتخانه صنعت و بازرگانی تفکیک شود. این یک کار بیهوده در شرایط فعلی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۰۸
به گزارش راهبرد معاصر، عزت اله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع مجلس در مورد انتخاب وزیر صمت از سوی رئیس جمهور گفت: آن‌طوری که من پیگیری شدم  شخص رئیس‌جمهور مُصر است تا اینکه وزارت صمت به دو وزارتخانه صنعت و بازرگانی تفکیک شود.
 
 
وی ادامه داد: این یک کار بیهوده در شرایط فعلی است. در مجلس هشتم یادم می آید که نمایندگان دولت و سازمان برنامه آمدند و می‌گفتند که ما ۶۰ کشور دنیا را مطالعه کردیم و همه آنها این طور است که وزارت صنعت و بازرگانی آنها ادغام است.
 
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در آن زمان دولت گفت که تفکیک صنعت و بازرگانی به ضرر تولید داخل می شود و ناهماهنگی می‌شود. استدلال های زیادی آوردند که که حتماً باید این دو وزارتخانه ادغام شود و اگر این طور نشود مشکلات به وجود می آورد.
 
 
وی بیان داشت: حالا هم شخص رئیس جمهور آمده است و می‌گوید حتماً باید این دو وزراتخانه تفکیک شود؛ واقعاً جای تاسف است رئیس جمهور یک مملکت بی اعتنا به نظرات کارشناسی چنین اقدامی انجام دهد.
 
 
رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: گیریم که از فردا این دو وزارتخانه تفکیک شد ساختمان وزارت بازرگانی را فروختند و رفت؛ این دولت چقدر زمان دارد تا بتواند این وزارتخانه را ساماندهی کند و چه زمانی می خواهد به استان ها سرایت کند. این تصمیم باعث می‌شود کارها روی زمین بماند. 
 
 
وی تاکید کرد: دولت وقتی برای این کار ندارد الان بهترین شیوه این است که مانند قبل یک قائم مقام وزیر را برای امور بازرگانی بگذارند و به او اختیار تام هم بدهند او کار خودش را انجام دهد و صنعت هم کار خودش را بکند بهترین شیوه این است. واقعا در این مدت مردم به کجا باید مراجعه کنند این سخنی که من می‌گویم حرف سیاسی نیست یک نظر سنجی استمزاجی هم از نمایندگان در کمیسیون و متفرقه کردیم کسی موافق این کار نیست.
 
 
 اکبری تالارپشتی با اشاره به تماس خود با محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری در مورد تشکیل وزارت بازرگانی گفت: همه این نکات را به این دو نفر گفتم و به آنها تاکید کردم تا دولت بخواهد این کار را انجام دهد  دوره‌اش تمام شده است. به آنها گفتم مجلسی که با شما همسو بود دو بار این موضوع را رد کردم حالا نمی‌دانم چه شد که در روزهای آخر این مصوبه‌ای را داشتند.
 
 
وی با اشاره به ایراد شورای نگهبان به این مصوبه مجلس دهم خاطر نشان کرد: این مصوبه شورای نگهبان رفته و این شورا نسبت به تشکیل این وزارتخانه از محل صرفه‌جویی ایراد گرفته است زیرا صرفه‌جویی مشخص نشده است. من شنیده‌ام شخص رئیس جمهور نسبت به موضوع مُصر است اما اینکار اشتباه و غیر قانونی و معطل کردن مردم است./ فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار