آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

واکنش آمریکا به رزمایش بزرگ موشکی و دریایی سپاه پاسداران

سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به برگزاری رزمایش بزرگ موشکی و دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های خلیج فارس و تنگه هرمز واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،  «ربکا رباریچ» سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا که در بحرین مستقر است، روز سه‌شنبه در مصاحبه با خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس مدعی شد که رزمایش بزرگ موشکی-دریایی پیامبر اعظم (ص)14 که مرحله نهایی آن از امروز در منطقه عمومی استان هرمزگان، غرب تنگه هرمز و خلیج فارس تا عمق کشور، در عرصه‌های زمین، هوا، دریا و فضا آغاز شده، یک رزمایش تهاجمی است که هدف ارعاب [متحدان آمریکا] را دنبال می‌کند.

 

سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در واکنش به رزمایش بزرگ نیروهای دریایی و موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های خلیج فارس و تنگه هرمز ادعا کرد: «نیروی دریایی آمریکا و شرکایش تمرینات دفاعی برگزار می‌کنند تا امنیت دریایی در منطقه را به‌منظور حمایت از تردد آزاد دریایی ارتقا دهند؛ در حالی که ایران تمرینات تهاجمی برگزار می‌کند و سعی در قلدری و ارعاب [متحدان آمریکا در منطقه] دارد.»

 

وی افزود: «این رزمایش عملیات نیروهای ائتلاف [آمریکایی] در منطقه را مختل نکرده و هیچ تأثیری بر تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و آب‌های اطراف آن نداشته است.»

 

صبح امروز سه‌شنبه روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مرحله نهایی رزمایش بزرگ و  مشترک پیامبر اعظم(ص)14 با مشارکت نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رمز مقدس «یا علی‌بن ابی‌طالب(ع)» از صبح امروز (سه‌شنبه) در منطقه عمومی استان هرمزگان، غرب تنگه هرمز و خلیج فارس تا عمق کشور، در عرصه‌های زمین، هوا، دریا و فضا آغاز شده است.

 

در مرحله نهایی این رزمایش یگان‌های موشکی، شناوری و پهپادی نیروی دریایی سپاه و یگان‌های موشکی، پهپاد و راداری نیروی هوافضای سپاه به اجرای عملیات و سناریوهای رزمایش می‌پردازند.

 

اجرای عملیات تهاجمی موشکی، شناوری و پهپادی علیه مواضع دشمن، عملیات مین‌ریزی آفندی و قطع خطوط مواصلاتی شناورهای دشمن فرضی، اجرای عملیات رزم موشکی توسط بالگرد و شلیک موشک‌های ساحل به دریا در مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم(ص) سپاه به اجرا در می‌آید.

 

در این رزمایش برای نخستین بار عملیات رصد منطقه رزمایش با استفاده از تصاویر ارسالی از ماهواره نور صورت می‌گیرد.

 

منیع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار