غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پایگاه هوایی سعودی سوختگیری سریع تانکرهای سنتکام را مهیا کرد

یک پایگاه هوایی سعودی امکان سوختگیری سریع‌تر هواپیماهای تروریست‌های سنتکام مستقر در منطقه را فراهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۶۱۱
به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های خبری از استفاده بیشتر تروریست‌های سنتکام مستقر در منطقه از پایگاه هوایی «شاهزاده بن سلطان» سعودی برای انجام سریعتر پروسه سوختگیری اشاره کردند.
 
 
به نوشته وبگاه «نیروی هوایی آمریکا» پایگاه هوایی بن سلطان امکان سوختگیری سریع برای بوئینگ سوخت‌رسان «کی‌سی-۱۳۵استراتو» را فراهم کرده است. وظیفه این تانکرهای سنتکام سوخت‌رسانی به هواپیماها و جنگنده‌های این نیروها در منطقه است. 
 
 
یکی از خلبانان تانکرهای تروریست‌های سنتکام گفته است که اینک پروسه سوختگیری در پایگاه بن سلطان سریع تر شده  و سوختگیری 85 هزار پوندی در کمتر از نیم ساعت انجام می‌شود. این خلبان آمریکایی در ادامه گفته که این تسهیلات به ما امکان می‌دهد تا توانایی سوخت رسانی را در منطقه فراهم کنیم وعملیات جنگی را ادامه دهیم.
 
 
«هور برینک»  یک مقام نظامی ارشد آمریکایی نیز  به اهمیت  پروسه سوخت رسانی  به جنگنده‌های آمریکا در منطقه اشاره کرده است.
 
 
پنتاگون  چندی قبل اعلام کرده که برای تقویت نیروهای تروریست سنتکام مستقر در منطقه، شماری نیرو عازم خاورمیانه میکند. این نیروها  که متعلق به تیپ رزمی، هوایی این کشور از پایگاه های «فورت هود» و «تگزاس»  هستند قرار است در خاورمیانه مستقر شوند.
 
 
به گفته مقامات آمریکایی،این نیروها به نیروهای سنتکام مستقر در منطقه ملحق شده و به آنها کمک میکنند. قرار بود این نیروها زودتر عازم خاورمیانه شوند، اما وضعیت جوی  و برخی موارد دیگر مانع اجرای این ماموریت در زمان مقرر شد./ فارس
ارسال نظر