95 درصد داوطلبان کنکور موافق برگزاری آن هستند-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

95 درصد داوطلبان کنکور موافق برگزاری آن هستند

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طبق نظرسنجی سازمان سنجش 95 درصد داوطلبان کنکور موافق برگزاری آن هستند، گفت: باید توجه داشته باشیم اگر کنکور به تعویق بیفتد تداخل با پائیز و آنفولانزا را خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۶۸۵
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طبق نظرسنجی سازمان سنجش 95 درصد داوطلبان کنکور موافق برگزاری آن هستند، یادآور شد: باید توجه داشته باشیم اگر کنکور به تعویق بیفتد تداخل با پائیز و آنفولانزا را خواهیم داشت.

 

وی در پاسخ به این سؤال که چرا آمار مبتلایان به کرونا کم نمی‌شود، تصریح کرد: متأسفانه چون ویروس غیر قابل پیش‌بینی است و ندانسته‌های ما در مقابل دانسته‌های ما کم است، ما فکر می‌کردیم رفتار آن با تغییر فصل عوض شود، اما ظاهرا همه فصول را دوست دارد و از رفتار سایر خانواده خودش تبعیت نمی‌کند و ما هم داریم موج دوم این بیماری را تجربه می‌کنیم.

 

وی گفت: اینکه می‌گویند سرعت انتقال بیشتر شده هنوز قطعی نیست مقالات و شواهدی هم هست اما قطعی نیست، اما چیزی که در دنیا مشاهده می‌کنیم و آمار 16 میلیون نفر ابتلا و 640 هزار نفر جانباخته در دنیا و آمار فزاینده‌ای که در کشور داریم حاکی از این است که بیماری رو به فزایش است.

 

لاری ادامه داد: تنها چیز واضحی که با قطعیت می‌توانیم بگوئیم اینکه با رفتارهای اجتماعی ما هماهنگ است با رعایت اصول بهداشتی بیشتر و فاصله‌گذاری شاهد کاهش آمار بودیم، هر چقدر رعایت بیشتری کنیم و خودمان را با سبک زندگی کرونایی تطبیق دهیم قطعا آمار پائین خواهد آمد. چون عادی‌انگاری شد، محدودیت‌ها کم شد و بازگشایی‌ها پلکانی صورت نگرفت و هم اینکه ما فکر نمی‌کردیم ویروس تابستان هم رفتارش به همین شکل باشد و همین عادی‌انگاری‌ها و خستگی مردم باعث شد که شیوع بیشتر شود.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، همچنین در خصوص استخدام کادر جدید درمان تصریح کرد:متأسفانه یکی از دغدغه‌های ما خستگی کادر درمان است چون مردانه جلو آمدند و خیلی خیلی فداکاری کردند و در همان ابتدا با وجود امکانات حفاظتی کم جان خود را در دست گذاشتند، خسته شدند اما غیرتمندانه ایستادند، در آبان‌ماه 98 ما 4500 نفر جذب نیرو از طریق آزمون داشتیم، بعد از شیوع ویروس 3000 نفر قرار شد که جذب شوند که 2500 نفر خاص کادر پرستاری و نیروی فوریت‌ها هستند، 2238 نفر مجوز برای قراردادی این عزیزان گرفتیم که به دنبال تأمین اعتبار آن هستیم، و دوباره درخواست 7000 جذب نیرو دادیم.

 

وی همچنین در خصوص تغییر علائم کرونا نیز یادآور شد: کاملا نمی‌توانیم بگوئیم، شاید این علائم بوده ما توجه نمی‌کردیم دوره حاد بیماری بوده و یک سری از علامت‌ها بیشتر به چشم می‌آمده، آن چیزی که مشخص فکر می‌کردیم بیشتر افراد مسن و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای درگیر می‌شدند که در حال حاضر موارد ابتلا در کودکان و جوان‌ها هم گزارش شده خیلی از این علائم را هم در این ویروس داشتیم توجه به آنها نمی‌شده چون نادانسته‌های ما بیشتر از دانسته‌هاست.

 

سخنگوی وزارت بهداشت دپاسخ به این سؤال که آیا تلاشی برای تولید واکسن در ایران شده، اظهار کرد: یک کمیته علمی متشکل از افراد باتجربه و دانشمند که با دانشمندان بزرگ دنیا تبادل علمی دارند حتی به عنوان اعضای برجسته در کمیته‌های علمی دنیا شناخته شده هستند در این زمینه فعال است و ما هم پا به پای دنیا داریم تلاش می‌کنیم، دو گره تقریبا از مراحل تست حیوانی عبور کردند اما زمان بر است و تولید دانشگاهی با تولید صنعتی متفاوت است، در دنیا هم روسیه، چین، آکسفورد انگلستان با همکاری هند موفق بودند، ولی طبق گفته سازمان جهانی بهداشت بعید است که در زیر یک سال به دست ما برسد. به خاطر پیچیدگی که این ویروس دارد نمی‌دانیم واکسن هم چقدر می‌تواند این ایمنی را دهد باید تمدید شود یا نه ولی چیزی که مهم است تا آن زمان با رفتار اجتماعی صحیح به راحتی می‌توان پیشگیری کند.

 

وی در خصوص داروهای مؤثر در بیماری هم گفت: ما کمیته علمی داریم و در صدد هستند که واقعا اگر دارویی مؤثر است حتما وارد پروتکل درمانی شود، این بیماری فازهای مختلف دارد مرحله اول باید داروی ضد ویروسی و در مرحله بعد ضد التهابی استفاده شود و این یک تصمیمی است که باید در بیمارستان گرفته شود، مهم این است که مردم در بازارهای سیاه گرفتار نشوند چون این داروها داروهای بیمارستانی است اما خوشبختانه تولیدکننده‌های داخلی هم در حال حاضر رندسویل را تولید می‌کنند.

 

لاری در خصوص تولید و توزیع ماسک هم بیان کرد: این کار بر عهده وزارت صمت است و وزارت بهداشت متولی این است که برای کادر درمانی به اندازه کافی خریداری کند، ولی خوب مرتبا پیگیر این هستیم در دسترس مردم با قیمت مناسب‌تر قرار گیرد و کیلیپ‌های هم با همکاری صداوسیما تهیه و پخش شده که مردم خودشان در خانه هم بتوانند تهیه کنند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین در خصوص برگزار کنکور نیز توضیح داد و یادآور شد: در کشورهای دیگر هم مثل ترکیه و چین برگزار شده، از طرفی داوطلبان کنکور هم در وضعیت روحی و روانی خاصی هستند و طی نظرسنجی سازمان سنجش 95 درصد دوست دارند کنکور برگزار شود، ما باید بین بحث سلامتی جسم و سلامت روان یک تعادلی برگزار کنیم، لذا یک سری پروتکل‌های بهداشتی تهیه شده و در خصوص آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکترا هم به کار گرفته شد، تست ارزیابی سلامت قبل ورود، افزایش تعداد حوزه‌ها، ایجاد اتاق ایزوله، افزایش روزهای برگزاری، رعایت فاصله‌گذاری و کنترل ورود و خروج در حوزه امتحانی، طولانی‌تر شدن ساعات برگزاری.

 

وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا یک تمهیداتی ایجاد کنیم که داوطلبان از این سردرگمی نجات پیدا کنند، ولی همه این‌ها باید با سازمان سنجش بررسی شود و انشاءالله بهترین تصمیم گرفته شود، باید توجه داشته باشیم اگر کنکورعقب هم بیفتد تداخل با پائیز و آنفولانزا را خواهیم داشت.

 

این مقام مسؤل همچنین در خصوص افزایش کیت در کشور نیز گفت: شرایط بهتر شده و با تمهیداتی که شده در کل کشور دستگاه دارند، کیت خریداری و حتی تولید می‌شود، اما خوب به اندازه ایده‌آل نیست چراکه هر چه بیماریابی بیشتری داشته باشیم و قوانین بهتری برای قرنطینه شدن داشته و تماس‌های بیمار را بیشتر کنترل کنیم شیب بیماری کمتر خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه ما در حال حاضر در ابتلای به ویروس در رتیه 10 و 11 هستیم، اظهار کرد: کشورهایی که محدودیت‌های بیشتری اعمال کردند و توانستند حمایت اقتصادی بیشتری داشته و فاصله‌گذاری را حتی با جریمه رعایت کردند، تجربه موفقی داشتند اما در کل جهان ویروس رو به افزایش است و سازمان جهانی بهداشت هم اعلام کرده به محض تغییر رفتار آمار هم پائین خواهد آمد.

 

لاری در برنامه طبیب در خصوص بازگشایی مدارس نیز عنوان کرد: همه ما دچار عدم قطعیت هستیم چون تکلیف ویروس معلوم نیست، قبل اعلام شده 15 شهریور، اما همه چیز بستگی به این دارد که شرایط جامعه به چه سمتی پیش می‌رود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
0
0
بنظرم فقط تنها تنبلها موافق نیستند والا هرچه زودتر برگزار بشه بهتر ه استرس داوطلبهاوخانوتدها کم میشه البته اونهای هم که میگن برگزار نشه از روی دلسوزی نیست اینها یا محصل ندارن یا غرض دارن حقیقتش همینه !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۸
0
0
این 95 درصد از کجا آوردین از خودتون در آوردین
آخرین اخبار