سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

طرح جدید مجلس برای جاماندگان سهام عدالت

طرح جدید مجلس برای جاماندگان سهام عدالت رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طبق طرح جاماندگان سهام عدالت، اقشار کم‌درآمد جامعه در اولویت واگذاری این سهام هستند که ۶ دهک جامعه را در برمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح مجلس برای ساماندهی جاماندگان سهام عدالت، گفت: این احتمال وجود دارد که روند بررسی طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت در جلسه علنی روز یکشنبه هفته آینده(یازدهم مرداد 99) آغاز شود.

وی افزود: طبق این طرح، ایثارگران، کارگران و بازنشستگان و نیز اقشار کم‌درآمد جامعه در اولویت واگذاری سهام عدالت هستند که براساس برآوردهای انجام شده، 6 دهک جامعه را در برمی‌گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: طبق بررسی‌هایی که انجام شده، طبق طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت، بیش از 3 میلیون نفر که تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) هستند، در مرحله اول، واگذاری سهام عدالت به آنها انجام می‌شود.

پورابراهیمی اضافه کرد:  از آنجا که برای پرداخت یارانه معیشتی در تبصره 14 قانون بودجه سال 99، اعتبارات موردنیاز برای تخصیص یارانه کمک معیشتی و سهام عدالت شناسایی و پیش‌بینی شده است، دولت باید با شناسایی افراد واجد شرایط، جامعه یارانه‌بگیران و مشمولان سهام عدالت را نیز طبق این طرح اصلاح کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در آغاز اجرای قانون سهام عدالت و واگذاری این سهام به سهامداران در سال 85، حدود 50 میلیون نفر از افراد جامعه این سهام را دریافت کردند که 20 میلیون نفر از این تعداد، جزو شش دهک پایین درآمدی بودند و مابقی افراد که در دهک‌های پایین قرار دارند نیز براساس این طرح، از مزایای سهام عدالت بهره‌مند خواهند شد.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار