جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

برترین شرکت های بورس تهران کدامند؟ +لیست

شستا 100 روز پس از عرضه اولیه خود توانسته است 500 درصد سود نصیب سهامداران خود کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر شستا در بورس تهران توانست پس از 100 روز فارس را پشت سرگذاشته و پس از فولاد به عنوان بزرگترین شرکت بازار سرمایه شود. در این میان با بازدهی 500 درصدی در طول 100 روز شستا به عنوان پربازده ترین سهم عرضه اولیه در بازار به حساب می آید.

 

 

 

برترین شرکت های بورس تهران کدامند

شستا شرکتی متشکل از ۱۸۰ شرکت دیگر است که بدون اغراق در تمامی حوزه‌های اقتصادی از خدمات و حمل و نقل گرفته تا سرمایه‌گذاری، بیمه، داروسازی و پتروشیمی فعالیت دارند. به عبارتی ویترینی کامل از بنگاه‌های اقتصادی موجود در بازار سهام است. اواخر فروردین ماه که «شستا» بورسی شد ارزش بازار آن ۷۱ هزار میلیارد تومان بود و با اختلاف نسبت به صدرنشینان جایگاه چهارم بزرگترین‌ها را در اختیار داشت.

 

در آن زمان شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با ارزش بازار ۱۵۲ هزار میلیارد تومان یعنی دو برابر «شستا» صدرنشین بود و تنها هر از گاهی شاهد خودنمایی «فولاد» در صدر بزرگان بازار بودیم. با این حال سهام شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی پس از رالی سه ماهه و رشد بیش از ۵۰۰ درصدی، حالا «فارس» را پشت سر گذاشته است و با ارزش بازار ۴۱۸ هزار میلیارد تومانی، عنوان دومین شرکت بزرگ بازار سهام را به خود اختصاص داده است.

 

در حال حاضر پس از «فولاد»، «شستا» و «فارس»، شرکت ملی مس ایران با ارزش بازار ۶/ ۳۳۶ هزار میلیارد تومان در رتبه چهارم بزرگان بازار سهام قرار گرفته است.

 

بزرگ ترین شرکت های بورس تهران +لیست

 

 

پرسود ترین سهام های بورس از کدام صنایع هستند؟

 

با رونق دنباله دار معاملات در بازار بورس متقاضیان خرید سهام افزایش قابل توجهی یافته اند و سرمایه گذاران بورسی به دنبال پاسخ این پرسش هستند که با خرید سهام کدام صنایع بیشتر سود می‌برند؟

 

به گزارش کاماپرس، این روزها خرید و فروش سهام در بازار بورس سودآوری خود را نشان داده و بسیاری از افرادی که پیش از این علاقه ای به حضور و معامله در بازار سرمایه نداشتند خود از این بازار سود برده اند و به مبلغان بورس تبدیل شده اند.

 

وضعیت معاملات در بورس به گونه ای است که برخی به کنایه می گویند هر سهامی که خریداری کنید سود شما قطعی به نظر می رسد اما واقعیت این است که بر اساس آمارها و اطلاعات موجود سهام برخی شرکت ها و صنایع بازدهی بیشتری نسبت به دیگر سهام داشته اند.

 

در ادامه بازدهی و سودآوری صنایع بورسی و برخی نمادهای مهم را از نگاه روزنامه دنیای اقتصاد مرور می کنیم.

 

سهام گروه خودرو صدر نشین بازدهی

 

میانگین بازده ۳۸ صنعت فعال بورسی از ابتدای سال تاکنون نشان از صدرنشینی گروه خودرو و ساخت قطعات با بازده ۶/ ۲ درصد دارد. دو لیدر اصلی گروه خودرو و ساخت قطعات یعنی سایپا و ایران‌خودرو با بیش از یک ماه تاخیر به گردونه معاملات بورس تهران پیوستند و در یک رالی پرشتاب صعودی به ترتیب با رشد قیمت حدود ۵۰۰ و ۷۶۰ درصد همراه شدند.

 

 

برترین شرکت های بورس تهران کدامند؟ +لیست

درخشش سود گروه چرمی با «وملی» و چند رشته ای با «شستا»

 

پس از آن نیز گروه محصولات چرمی با تک‌نماد «وملی» میانگین روزانه بازدهی به میزان ۵/ ۲ درصد را از آن سهامداران خود کرده و شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی سومین صنعت پربازده بورس تهران در سال جاری است که با لیدری «شستا» روزانه ۳/ ۲ درصد سود ارزانی معامله‌گران خود کرده است.

 

منسوجات و کاشی و سرامیک در قعر جدول سودآوری

 

در میان گروه‌های صدرنشین بورس تهران، صنایع بزرگ کالایی هم دیده می‌شوند. جایی که پالایشی‌ها معادل ۰۶/ ۲ درصد، فلزات اساسی ۹۲/ ۱ درصد، معدنی‌ها ۸۲/ ۱ درصد و زیرمجموعه‌های گروه محصولات شیمیایی با بازده روزانه ۶۸/ ۱ درصد همراه شده‌اند. در مقابل اما منسوجات، کاشی و سرامیک و محصولات کاغذی که در زمره گروه‌های کوچک بازار قرار می‌گیرند، کمترین بازدهی روزانه را از آن سهامداران خود کرده‌اند.

ارسال نظر