دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

زمان برگزاری کنکور سراسری به تعویق افتاد؟

زمان برگزاری کنکور سراسری به تعویق افتاد؟ وزیر بهداشت تصمیم ستاد ملی کرونا برای برگزاری کنکور و تعویق این آزمون بزرگ را اعلام کرد و گفت: کنکور در تاریخ 31 مرداد برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه بررسی نحوه برگزاری کنکور سراسری با حضور وزرای بهداشت و علوم، رؤسای کمیسیون های بهداشت و آموزش مجلس و جمعی از نمایندگان مجلس در وزارت بهداشت برگزار شد.

 

سعید نمکی وزیر بهداشت در هنگام خروج از این جلسه گفت: بزرگترین دغدغه ما سلامت مردم بود، همه فرزندان ایران را فرزند خودمان می‌دانیم، جلسه مفصلی بود و مسائل زیادی بررسی شد و موارد بررسی شده مورد وفاق همگان قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: حاصل این گفت‌وگو و بحث چند ساعته این شد که کمیته‌ای با حضور روسای کمیسیون‌ها تشکیل شود و در کنار همکاران من در وزارت بهداشت و وزارت علوم و تحقیقات و سازمان سنجش پروتکل‌ها مرور شوند و پروتکل‌ها با سختگیری بیشتری نسبت به آزمون دکتری تدوین شوند.

 

وزیر بهداشت گفت:‌ در سه مرحله نقل و انتقال داوطلبن به داخل حوزه امتحانی، ورود و خروج با سختگیری انجام شودف در مناطق مختلف پروتکل‌ها تغییر کند.

 

نمکی خاطرنشان کرد: قرار شد فاصله‌گذاری 2 متری رعایت شود، ماسک برای داوطلبان تامین شود و تنها از 20 درصد فضای مکان‌های برگزاری آزمون استفاده شود.

 

وی ادامه داد: همچنین مقرر شد ناظرینی با اشتراک سازمان بسیج و سازمان‌های مردم نهاد بر برگزاری کنکور نظارت داشته باشند.

 

وزیر بهداشت گفت: نهایتا تصمیم به برگزاری کنکور در تاریخ مقرر 31 مرداد گرفته شد تا داوطلبان از اضطراب خارج شوند.

 

نمکی افزود: نظارت‌های قوی بر اجرای پروتکل‌ها خواهیم داشت تا حتی یک نفر هم به کرونا مبتلا نشود.

 

وی عنوان کرد: مقرر شد بازنگری درخصوص کنکور سراسری صورت گیرد و رشته‌هایی که داوطلبین کمتری دارد تلاش می‌شود تا بار آنها را تا روز کنکور از دوش تعداد شرکت‌کننده‌ها کم کنیم.

 

وزیر بهداشت تاکید کرد: در رابطه با احتمال حذف کنکور در سال‌های آتی قرار شد تصمیم منطقی صورت گیرد و به آن موضوع نیز پرداخته شود، امیدواریم همانطور که در کشور تصمیمات بزرگی گرفتیم کنکور نیز به بهترین نحو ممکن برگزار شود.

 

فارس

کلمات کلیدی: کنکور
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار