جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

کمک نفتی بغداد به لبنانی‌ها در شرایط بحران

کمک نفتی بغداد به لبنانی‌ها در شرایط بحران وزیر نفت عراق در فرودگاه بیروت ضمن اعلام همبستگی با دولت لبنان در شرایط روبرویی با تبعات فاجعه انفجار روز سه شنبه بندر بیروت گفت که بغداد در حال ارسال کمک نفتی به لبنان است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر وزیر نفت عراق لحظاتی پیش در سفری رسمی وارد لبنان شد تا با مقامات این کشور دیدار کند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری العهد، «احسان عبدالجبار اسماعیل» در فرودگاه بیروت در جمع خبرنگاران گفت: ما بر همبستگی خود با دولت و ملت کشور برادر لبنان تاکید می‌کنیم.

او گفت: ما با یک تیم پزشکی به لبنان آمدیم تا برادرانمان را در این کشور یاری کنیم.

وزیر نفت عراق گفت: ما به حمایت نفتی از لبنان متعهد هستیم و کاروان‌های حامل نفت، حرکت زمینی خود را به دستور نخست وزیر عراق آغاز کرده‌اند.

شب گذشته در پی وقوع انفجار شدید در بندر بیروت در لبنان، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق با «حسان دیاب» همتای لبنانی تماس تلفنی برقرار کرد.

 وی طی این گفت‌وگوی تلفنی ضمن ابراز همدردی و همبستگی همه مردم عراق با ملت لبنان به دلیل این حادثه در بندر بیروت، گفت: عراق در این مصیبت در کنار لبنان می‌ماند و دولت عراق قصد دارد برای ابراز همدردی با لبنانی‌ها، فورا یک هواپیمای حامل کمک‌های پزشکی به لبنان ارسال کند.

در مقابل حسان دیاب نیز از الکاظمی تشکر کرد و از مواضع عراق در قبال لبنان که همواره در راستای منافع لبنان و مردم آن  و روابط تاریخی میان دو کشور بوده تقدیر کرد.

در انفجار مهیب عصر روز سه شنبه در بندر بیروت تا کنون مرگ 135 نفر و زخمی شدن پنج هزار نفر تایید شده است.

 انفجار بندر بیروت ناشی از منفجر شدن همزمان مقایر زیادی از مواد آتش‌زا مانند ترقه بوده و به گفته شاهدان عینی، ابتداء انفجار کوچک و سپس با سرایت آتش به انباری از نیترات آمونیوم، انفجار شدید رخ داده است.

کلمات کلیدی: عراق لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار