پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

پیام جامعه مدرسین در پی حادثه بیروت

پیام جامعه مدرسین در پی حادثه بیروت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی با مردم، دولت و حزب‌الله لبنان در پی حادثه انفجار بیروت ابراز همدردی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۵۹
به گزارش راهبرد معاصر؛  متن پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی حادثه بیروت به شرح زیر است:
 
 
حادثه غم‌انگیز و محنت‌بار انفجار در بیروت و جانباختن و مجروح شدن جمع کثیری از مردم لبنان موجب تألم و تأثر گردید.
 
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن ابراز همدردی با مردم شریف لبنان این حادثه سهمگین و مصیبت‌بار را به مردم، دولت، به‌ویژه حزب‌الله مقاوم و مدافع لبنان و رهبر مجاهد آن سیدحسن نصرالله تسلیت عرض می‌نماید و از خداوند متعال برای جان‌باختگان طلب رحمت و مغفرت و برای مجروحان،شفای عاجل مسئلت دارد.
 
 
با توجه به حجم گسترده ویرانی‌ها و تخریب زیرساخت‌های اساسی، مردم مؤمن و انسان‌دوست ایران کمک‌های مادی و معنوی خود را به سمت لبنان سرازیر خواهند کرد و چون همیشه محبت و پیوند خود با لبنان را به نمایش خواهند گذاشت.
 
 
قطعاً در آینده فاش خواهد شد که مسئولیت اصلی ماجرا بر عهده چه کشورهایی است. اما این واقعیت نباید نادیده گرفته شود که امروز دشمنان محور مقاومت و لبنان متحد، بیشترین بهره را از این اتفاق برده‌اند. اگرچه علت حادثه هنوز به‌طور کامل مشخص نیست اما شواهد بی‌شماری وجود دارد که از دست‌های پشت پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار خون‌بار بیروت خبر می‌دهد و سوءظن وقوع یک اقدام تروریستی جنایت‌کارانه را تقویت می‌کند. لذا هوشیاری و انسجام ملی مردم لبنان اهداف و برنامه‌های دشمنان لبنان را خنثی و بی‌اثر خواهد کرد.
 
 
 
لبنان این روزها همچون دیگر کشورهای مقاوم و مبارز در فشار تحریم‌ها و تهدیدهای آمریکا و استکبار جهانی به سر می‌برد. شرایط خطیر پیش‌آمده نیز سختی‌ها و آلام را دوچندان کرده است. اما لبنان در این وضعیت حساس با صبر و بصیرت، مخاطرات و محنت‌های پیش‌آمده را مدیریت خواهد کرد و دشمنان وحدت و عزت لبنان را ناکام خواهد گذاشت. این ملت رشید مجال فتنه‌گری و تفرقه‌انگیزی را به دشمنان قسم‌خورده خود یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی نخواهد داد و با همت و تکیه‌ به ایمان و نجابتی که دارد سربلند و قهرمان باقی خواهد ماند.
 
 
انشاءالله مصایبی که بر اثر این حادثه بر مردم مقاوم و شریف لبنان واردشده است، با لطف و رحمتِ مضاعف الهی جبران گردد و پرچم عزت و سرافرازی این مردم شرافتمند با همت و مجاهدت فداکارانه مردم لبنان و کمک و همیاری ملت‌های اسلامی همچنان برافراشته و در اهتزاز باقی بماند./ تسنیم
 
 
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار