حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بن سلمان به دنبال ترور مقام سابق امنیتی عربستان در کاناداست

«محمدبن سلمان»، ولیعهد عربستان گروهی را برای قتل یک عضو سابق امنیتی عربستان به کانادا اعزام کرده، اگرچه این موضوع با واکنش دولت کانادا مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمدبن سلمان»، ولیعهد عربستان گروهی را برای قتل یک عضو سابق امنیتی عربستان به کانادا اعزام کرده است.

 

در دادنامه ۱۰۶ صفحه‌ای که دادگاهی در آمریکا منتشر کرده، گفته شده که «محمدبن سلمان» در تلاش برای ترور «سعدالجبری» ۳۹ ساله، مقیم کانادا و عضو سابق دستگاه امنیتی عربستان است.

 

از سوی دیگر «بیل بلر» وزیر امنیت عمومی کانادا نیز اگرچه نامی از الجبری نبرده است، اما تاکید کرده که دولت کانادا از اقدام برخی بازیگران خارجی که ساکنان کانادا را تهدید می‌کنند، مطلع است و این اقدام غیرقابل قبول است.

 

الجبری که شهروند دو تابعیتی عربستان و مالت به شمار می‌رود، در سال ۲۰۱۷ از عربستان خارج شد و ابتدا به ترکیه و در حال حاضر در تورنتو کانادا ساکن است. ولیعهد عربستان تا کنون به صورت غیرمستقیم پیام‌های هشدار آمیزی برای او ارسال کرده و الجبری نیز در ارتباط با این پیام‌ها در دادگاهی در آمریکا شکایت کرده است.

 

از سوی دیگر، «تام مالینوفسکی» عضو کمیته سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی اعلام کرد که ادعای تلاش «محمد بن‌سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی برای ترور یکی از مخالفانش در کانادا موثق هستند.

 

مالینوفسکی در این ارتباط گفت: وقتی کسی که به آدم‌ربایی، اعزام تروریست، قتل و شکنجه معروف است، برایتان پیامی می‌فرستد و تهدید می‌کند که برایتان اتفاق بدی خواهد افتاد، منصفانه است که فرض کنیم چنین قصدی دارد.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار