گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آلمان و فرانسه در اعتراض به آمریکا مذاکرات اصلاح WHO را ترک کردند

منابع خبری جمعه گفته‌اند آلمان و فرانسه در اعتراض به تلاش آمریکا برای به عهده گرفتن رهبری طرح اصلاح سازمان جهانی بهداشت مذاکرات را ترک کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری روز جمعه گفته‌اند آلمان و فرانسه گفت‌وگوها در خصوص اصلاح ساختار سازمان جهانی بهداشت (WHO) را ترک کرده‌اند. 

 

آلمان و فرانسه در اعتراض به آمریکا مذاکرات اصلاح WHO را ترک کردند

 

 

خبرگزاری رویترز با گزارش این خبر به نقل از سه منبع افزود آلمان و فرانسه از تلاش‌های واشنگتن برای به عهده گرفتن رهبری این مذاکرات، علی‌رغم خروج از سازمان جهانی بهداشت ناخرسندند.

 

این اتفاق شکستی دیگر برای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا قلمداد می‌شود. واشنگتن ریاست دوره‌ای گروه ۷ را به عهده دارد و امیدوار بود در قالب بیانیه‌ای مشترک در ماه سپتامبر(یک ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا) به ترسیم نقشه‌راهی برای ایجاد اصلاحات ساختاری در WHO بپردازد.

 

ایالات متحده آمریکا در ماه جولای با صدور اطلاعیه‌ای سازمان جهانی بهداشت را از تصمیم خود برای خروج از این سازمان مطلع کرد. دونالد ترامپ این سازمان را به حمایت از چین و مدیریت ضعیف بیماری کووید-۱۹ متهم کرد.

 

سازمان جهانی بهداشت اتهامات آمریکا را رد کرده است. دولت‌های اروپایی نیز، البته با لحنی بسیار نرم‌تر از آمریکا از سازمان جهانی بهداشت انتقاد کرده‌اند.

 

خبرگزاری رویترز نوشته پاریس و برلین گفته‌اند مذاکرات را به دلیل تلاش آمریکا برای سلطه بر مذاکرات ترک کرده‌اند.

 

یک مقام ارشد اروپایی گفت: «هیچ‌کس نمی‌خواهد طرح کلی اصلاحات را از کشوری بگیرد که خودش از سازمان جهانی بهداشت خارج شده است.

 

وزرای بهداشت فرانسه و آلمان در گفت‌وگو با رویترز تأیید کرده‌اند که این دو کشور با اینکه آمریکا رهبری این مذاکرات را به عهده بگیرد مخالف هستند.

 

فارس

ارسال نظر