ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

آلمان و فرانسه در اعتراض به آمریکا مذاکرات اصلاح WHO را ترک کردند

منابع خبری جمعه گفته‌اند آلمان و فرانسه در اعتراض به تلاش آمریکا برای به عهده گرفتن رهبری طرح اصلاح سازمان جهانی بهداشت مذاکرات را ترک کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری روز جمعه گفته‌اند آلمان و فرانسه گفت‌وگوها در خصوص اصلاح ساختار سازمان جهانی بهداشت (WHO) را ترک کرده‌اند. 

 

آلمان و فرانسه در اعتراض به آمریکا مذاکرات اصلاح WHO را ترک کردند

 

 

خبرگزاری رویترز با گزارش این خبر به نقل از سه منبع افزود آلمان و فرانسه از تلاش‌های واشنگتن برای به عهده گرفتن رهبری این مذاکرات، علی‌رغم خروج از سازمان جهانی بهداشت ناخرسندند.

 

این اتفاق شکستی دیگر برای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا قلمداد می‌شود. واشنگتن ریاست دوره‌ای گروه ۷ را به عهده دارد و امیدوار بود در قالب بیانیه‌ای مشترک در ماه سپتامبر(یک ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا) به ترسیم نقشه‌راهی برای ایجاد اصلاحات ساختاری در WHO بپردازد.

 

ایالات متحده آمریکا در ماه جولای با صدور اطلاعیه‌ای سازمان جهانی بهداشت را از تصمیم خود برای خروج از این سازمان مطلع کرد. دونالد ترامپ این سازمان را به حمایت از چین و مدیریت ضعیف بیماری کووید-۱۹ متهم کرد.

 

سازمان جهانی بهداشت اتهامات آمریکا را رد کرده است. دولت‌های اروپایی نیز، البته با لحنی بسیار نرم‌تر از آمریکا از سازمان جهانی بهداشت انتقاد کرده‌اند.

 

خبرگزاری رویترز نوشته پاریس و برلین گفته‌اند مذاکرات را به دلیل تلاش آمریکا برای سلطه بر مذاکرات ترک کرده‌اند.

 

یک مقام ارشد اروپایی گفت: «هیچ‌کس نمی‌خواهد طرح کلی اصلاحات را از کشوری بگیرد که خودش از سازمان جهانی بهداشت خارج شده است.

 

وزرای بهداشت فرانسه و آلمان در گفت‌وگو با رویترز تأیید کرده‌اند که این دو کشور با اینکه آمریکا رهبری این مذاکرات را به عهده بگیرد مخالف هستند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار