پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

مکرون خطاب به ترامپ: تحریم حزب‌الله «بی‌نتیجه» است

مکرون خطاب به ترامپ: تحریم حزب‌الله «بی‌نتیجه» است امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه طی گفت‌وگوی تلفنی با دونالد ترامپ تاکید کرد تحریم آمریکا علیه حزب‌الله نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، یک مقام رسمی الیزه روز شنبه اعلام کرد که امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه خطاب به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که تحریم‌های واشنگتن علیه حزب الله لبنان حاصلی در پی ندارد و نتیجه عکس خواهد داد. 

این مقام مسئول، پیش از آغاز کنفرانس جمع‌آوری کمک‌ برای مردم لبنان که به میزبانی فرانسه برگزار می‌شود، در اظهاراتی گفت که مکرون طی تماس تلفنی در روز جمعه با ترامپ گفته که آمریکا باید مسیر سرمایه‌گذاری در لبنان را مجددا هموار کند تا به بازسازی آن کمک شود.

این مقام فرانسوی همچنین گفت که شواهد کافی برای اثبات این فرضیه که انفجار در بندر بیروت تصادفی بوده، وجود دارد.

اظهار نظر مقام رسمی فرانسه در حالی بیان می‌شود که میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان  تاکید کرده است که همه فرضیه ها در خصوص انفجار بندر بیروت وارد است و باید تا مشخص شدن کامل تحقیقات منتظر ماند. میشل عون احتمال دخالت عامل خارجی در انفجار بیروت را رد نکرده است.

به نظر می‌رسد دیدار اخیر مکرون از لبنان، دید واقع‌بینانه‌تری از لبنان و نفوذ حزب‌الله در این کشور به اروپایی‌ها داده است.

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله تاکید کرده که دشمنی آمریکا به حزب‌الله خلاصه نمی‌شود و اینکه واشنگتن با تمام مردم لبنان دشمنی دارد.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار