این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود

داروی لاغری تقلبی زن جوان را راهی بیمارستان کرد

رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که با تبلیغ و فروش داروهای لاغری تقلبی کاربر فضای مجازی را راهی بیمارستان کرده بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری متهمی خبر داد که با تبلیغ و فروش داروهای لاغری تقلبی، کاربر فضای مجازی را راهی بیمارستان کرده بود. 
 
سرهنگ "داود معظمی گودرزی" گفت: چهاردهم تیر خانم 31 ساله ساکن شهرک غرب به پلیس فتا تهران مراجعه و اظهار داشت که در شبکه اجتماعی اینستاگرام با تبلیغ داروی لاغری مواجه و نظرش را جلب کرد و پس از گفت و گو با مدیر کانال در نهایت داروهای لاغری را سفارش داد که پس از مصرف دارو بلافاصله بیمار شده و به بیمارستان منتقل و چند روز بستری شد.

رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: بر این اساس بررسی موضوع در دستور کار مهندسان پلیس فتا قرار گرفت و در تحقیقات پلیسی صحت خبر تایید و مشخص شد که فردی در شبکه اجتماعی با ایجاد کانالی در حال فروش و توزیع داروهای لاغری است.

این مقام انتظامی بااشاره به اینکه هویت و مخفیگاه متهم شناسایی شد، تصریح کرد: نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضایی منعکس و کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند در یک عملیات پلیسی متهم را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

وی گفت: متهم در پلیس فتا به جرم ارتکابی اعتراف و در بازجوئی های اولیه به نداشتن اطلاعات تخصصی در حرفه پزشکی اقرار و اظهار داشت که مغازه عطاری دارد.

رئیس پلیس فتا اظهار داشت: هرگونه فروش اقلام دارویی در فضای مجازی ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

این مقام سایبری اشاره کرد: کاربران فضای مجازی اقلام دارویی خود را صرفا از داروخانه ها و مراکزی که مورد تائید سازمان غذا و دارو است، تهیه کنند تا سلامت خود و خانواده شان با مخاطره نیفتد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار