عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

درآمدهای پیش فروش نفت نباید در امورات جاری هزینه شود

نائب‌رئیس مجلس با اشاره به پیش فروش نفت در بورس گفت: درآمدهای فروش این طرح نباید در موضوعات جاری هزینه شده و تعهدات آن هم نباید به دولت بعدی منتقل شود؛ در غیر این صورت مجلس مخالف اجرای آن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در باره تفاوت طرح پیش فروش نفت که رئیس جمهور از آن با عنوان گشایش اقتصادی یاد کرده با فروش اوراق سلف نفتی در بورس اظهار داشت: آنچه که در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح بوده آن است که دولت بنای فروش اوراق سلف نفتی را در بورس دارد.

 

وی در همین راستا افزود: اگر این موضوع با آنچه که مجلس از مباحث کارشناسی و تخصصی به نتیجه رسیده یکسان باشد و به شرطی که دو شرط در آن رعایت شود خوب است به شرطی که منابع فروش نفت در امورات جاری هزینه نشود و همچنین تعهداتی که از این موضوع مترتب خواهد شد به دولت بعدی منتقل نشود که اگر اینگونه شد می‌تواند در جهت جمع‌آوری نقدینگی و سرمایه‌گذاری تاثیر گذار باشد.

 

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: در ابتدا و برای اجرای این طرح باید طرف حساب این قضیه (دولت) مشخص شود ضمن اینکه بایستی نظارت جدی کرد تا درآمد استحصال شده در موضوعات جاری هزینه نشود و تعهدات آن هم فقط مختص دولت فعلی باشد نه دولت آینده؛ در آن صورت مجلس با این موضوع موافق است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار