این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش

واکنش نایب رئیس مجلس به اوراق سلف نفت

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر نفت به صورت کالا در معاملات بورس فروخته شود، امری بسیار پسندیده است و مجلس با آن موافق است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی با فروش هرگونه اوراق مخالف است، اظهار کرد: در فروش اوراق جنسی معامله نمی‌شود و فروشی اتفاق نمی‌افتد و در اصل نوعی بدهی برای دولت خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه اوراق سلف نفت در حال حاضر ماهیت قانونی ندارد، افزود: متأسفانه دولت‌ها چون توان پرداخت بدهی‌های معوقه را ندارند، مجبورند این بدهی‌ها را بی‌ارزش کنند، که این امر با ایجاد تورم اتفاق می‌افتد.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه هر بدهی که امروز برای دولت خلق شود، تورمی را در آینده رقم می‌زند، گفت: دولت آینده هم ناچار به اداره کشور است و مجبور خواهد بود سیاستی در پیش بگیرد که تورم افزایش یابد تا ارزش بدهی خود را کم کند.

 

قاضی‌زاده هاشمی با تأکید براینکه فروش اوراق سلف نفت شاید بتواند نقدینگی امروز را مهار کند، اما بر افزایش تورم در آینده اثر مستقیم دارد، بیان کرد: اگر نفت به صورت کالا در معاملات بورس فروخته شود، امری بسیار پسندیده است و مجلس با فروش هرگونه کالا در بورس موافق است. اما فروش اوراق را به مصلحت نمی‌دانیم.

 

همشهری

ارسال نظر