دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

آمریکا احتمالا 2 هزار نیروی خود را از عراق خارج میکند

منبعی در وزارت خارجه آمریکا به شبکه‌ای عربی گفت که به احتمال زیاد، این کشور نزدیک به دو هزار تن از نظامیان خود را تا مهر ماه از عراق خارج کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ منبعی در وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که این کشور به احتمال زیاد نیروهای خود در عراق را کاهش می‌دهد.

 

این منبع که نخواست نامش فاش شود، به این رسانه‌ اماراتی گفت که احتمالا کاهش نیروها را قبل از ماه اکتبر (مهر ماه) آغاز کند. این منبع گفت که تعداد نیروها چیزی نزدیک به دو هزار نفر خواهد بود.

 

اعلام این خبر در حالی است که «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق در رأس هیأتی دیپلماتیک امروز چهارشنبه وارد واشنگتن، پایتخت آمریکا شده و قرار است او فردا با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفت‌وگو کند.

 

پارلمان عراق دی ماه گذشته (۱۵ دی) در پی جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس معاون رئیس سازمان الحشدالشعبی در بغداد (جمعه ۱۳ دی ماه)، طرح اخراج نیروهای بیگانه به خصوص نظامیان آمریکا از کشور را تصویب کرد.

 

جریان‌ها و احزاب سیاسی عراق خواستار اجرای مصوبه پارلمان هستند و بر اساس گزارش‌ها، قرار است کاظمی در سفر خود به آمریکا این مسئله را با مقامات این کشور بررسی کند.

 

عراق و آمریکا بعد از رأی پارلمان به خروج نیروهای آمریکایی، گفت‌وگو‌ها در سطح هیأت‌های مذاکره‌کننده بر سر نحوه اجرای مصوبه پارلمان را آغاز کرده‌اند.

 

فارس

کلمات کلیدی: عراق آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده