کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

طالبان: آمریکا، افغانستان را منبع تولید مواد مخدر تبدیل کرده است

سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات اشرف غنی درباره نقش این گروه در تجارت بین‌المللی مواد مخدر، آمریکا را عامل اصلی تبدیل شدن افغانستان به منبع تولید مواد مخدر در جهان دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات اشرف غنی رییس‌جمهور افغانستان گفت که زندانیان این گروه در تجارت و انتقال مواد مخدر هیچ نقشی ندارد.

«اشرف غنی» روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه انگلیسی تایمز، هشدار داد در صورت آزاد شدن آخرین گروه زندانیان طالبان تحت شرایط توافق صلح ایالات متحده، موجی از مواد مخدر ممکن است به بریتانیا وارد شود.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این اظهارات، در توئیتی نوشت: در زمان حاکمیت کامل امارت اسلامی کشت مواد مخدر در افغانستان صفر بود. این اشغال آمریکایی و تلاش غلامان داخلی آنها بود که در ۱۹ سال گذشته هر سال افغانستان در سطح جهان به‌عنوان کشور درجه یک تولید کننده مواد مخدر معرفی می‌گردد. زندانیان ما در تجارت و انتقال مواد مخدر هیچ نوع نقشی ندارند.

مجاهد همچنین در پی انتشار گزارش وزارت دفاع آمریکا مبنی بر همکاری طالبان با القاعده برای حمله به نیروهای امنیتی افغانستان، در بیانیه‌ای این ادعا را رد کرد.

سخنگوی طالبان در واکنش به گزارش اخیر پنتاگون، اظهارات آمریکایی‌ها را نوعی کمپین برای اغراض خاص و شوم این کشور خواند.

وی افزود که طالبان در برابر دشمن قوی بوده و به کمک هیچ طرف خارجی نیاز ندارد و اینگونه گزارشات تحریک کننده، افغان‌ها را بر نیت آمریکا در قبال صلح بیشتر مشکوک ساخته است.

مجاهد همچنین خاطرنشان کرد که سیاسیون و مقامات نباید در دام تبلیغات بی‌اساس بیفتند و فریب اطلاعات نادرست بعضی حلقه‌های جنگ طلب در دستگاه نظامی آمریکا را نخورند.

سخنگوی طالبان بار دیگر تاکید کرد که این گروه در پیمان دوحه تعهد کرده که هیچگونه ضرری و تهدیدی از خاک افغانستان متوجه آمریکا و متحدین آن نخواهد شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار