گروسی: احتمالا ذخایر اورانیوم ۶۰ درصد ایران در تاسیساتی قرار دارد که مورد حمله واقع شد فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است رهبر انصارالله: ایران نظام اسلامی واقعی را مقابل ظلم صهیونیسم بنا کرد ترامپ قانونگذاران آمریکایی را به «عواقب» پس زدن تعرفه ها تهدید کرد نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است

طالبان: آمریکا، افغانستان را منبع تولید مواد مخدر تبدیل کرده است

سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات اشرف غنی درباره نقش این گروه در تجارت بین‌المللی مواد مخدر، آمریکا را عامل اصلی تبدیل شدن افغانستان به منبع تولید مواد مخدر در جهان دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات اشرف غنی رییس‌جمهور افغانستان گفت که زندانیان این گروه در تجارت و انتقال مواد مخدر هیچ نقشی ندارد.

«اشرف غنی» روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه انگلیسی تایمز، هشدار داد در صورت آزاد شدن آخرین گروه زندانیان طالبان تحت شرایط توافق صلح ایالات متحده، موجی از مواد مخدر ممکن است به بریتانیا وارد شود.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این اظهارات، در توئیتی نوشت: در زمان حاکمیت کامل امارت اسلامی کشت مواد مخدر در افغانستان صفر بود. این اشغال آمریکایی و تلاش غلامان داخلی آنها بود که در ۱۹ سال گذشته هر سال افغانستان در سطح جهان به‌عنوان کشور درجه یک تولید کننده مواد مخدر معرفی می‌گردد. زندانیان ما در تجارت و انتقال مواد مخدر هیچ نوع نقشی ندارند.

مجاهد همچنین در پی انتشار گزارش وزارت دفاع آمریکا مبنی بر همکاری طالبان با القاعده برای حمله به نیروهای امنیتی افغانستان، در بیانیه‌ای این ادعا را رد کرد.

سخنگوی طالبان در واکنش به گزارش اخیر پنتاگون، اظهارات آمریکایی‌ها را نوعی کمپین برای اغراض خاص و شوم این کشور خواند.

وی افزود که طالبان در برابر دشمن قوی بوده و به کمک هیچ طرف خارجی نیاز ندارد و اینگونه گزارشات تحریک کننده، افغان‌ها را بر نیت آمریکا در قبال صلح بیشتر مشکوک ساخته است.

مجاهد همچنین خاطرنشان کرد که سیاسیون و مقامات نباید در دام تبلیغات بی‌اساس بیفتند و فریب اطلاعات نادرست بعضی حلقه‌های جنگ طلب در دستگاه نظامی آمریکا را نخورند.

سخنگوی طالبان بار دیگر تاکید کرد که این گروه در پیمان دوحه تعهد کرده که هیچگونه ضرری و تهدیدی از خاک افغانستان متوجه آمریکا و متحدین آن نخواهد شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار