ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

خالد مشعل:کسانی که با اسرائیل سازش کردند در توهم به سر می‌برند

خالد مشعل:کسانی که با اسرائیل سازش کردند در توهم به سر می‌برند رئیس دفتر سیاسی سابق حماس گفت که سازشکاران با رژیم صهیونیستی گمان می‌کنند که روابط راهبردی با این رژیم بنا کرده‌اند، در حالیکه در توهم به سر می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی سابق جنبش حماس در گفت‌و‌گویی، سازشکاران با رژیم صهیونیستی را به ارتکاب خطای راهبردی متهم کرد.

اوبه الجزیره گفت که رژیم صهیونیستی از طریق سیاست عادی‌سازی روابط با کشورهای منطقه به دنبال نفوذ در منطقه است تا از این طریق بتواند رهبری و صحنه‌گردان و بازیگر اصلی منطقه شود.

خالد مشعل که در قطر به سر می‌برد، از برخی «رفتارهای اشتباه» در منطقه که به گفته وی موجب افزایش اختلافات و درگیری‌ها می‌شود، انتقاد کرد و گفت که اسرائیل در پشت صحنه این اختلافات قرار دارد و راهبرد این رژیم در این راستا، ممانعت از شکل‌گیری نهضت‌های اسلامی است.

او دوباره روی سخن خود را به سمت اسرائیل گرداند و گفت که این رژیم صرفا یک ابزار استعمارگرایانه نیست، بلکه اهداف دینی و تاریخی دارد و به دنبال هیمنه خویش بر منطقه است.

او حضور رژیم اشغالگر قدس در منطقه را تهدیدی برای تمامیت و وحدت امت اسلامی دانست و خطاب به کسانی که به دنبال سازش با رژیم صهیونیستی هستند، گفت: «شما تمامی ارزش‌ها و اصول و منافع استراتژیک امت اسلامی را مصادره کردید. به کسانی که به ملت فلسطین خیانت کرده و به دنبال منفعت‌طلبی از سازش با اسرائیل هستند، می‌گویم که این رژیم از شما بهره خواهد برد، در حالی که گمان می‌کنید و در این توهم هستید که با اسرائیل روابط استراتژیک بنا کرده‌اید.»

خالد مشعل افزود: «باید ارزیابی خود را بهبود بخشیم. اسرائیل یار و همراه هیچ کشوری نیست. باید تا حد بسیار زیادی همکاری و هماهنگی میان بخش‌های مختلف امت اسلامی برقرار شده و اختلافات ریشه‌ای و فرقه‌ای کنار گذاشته شود.»

امارات و رژیم تل‌آویو پنجشنبه هفته گذشته طی بیانیه‌ای مشترک با آمریکا اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، تصمیم به عادی‌سازی روابط بین خود گرفته‌اند و به زودی این توافق در کاخ سفید به امضای «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و «محمد بن زاید آل نهیان»، ولی‌عهد ابوظبی خواهد رسید.

امارات از همان لحظات ابتدایی با تبلیغات فراوان مدعی شد که در قبال سازش، رژیم صهیونیستی از اجرای طرح اشغال یک سوم کرانه باختری دست برداشته است. ادعایی که به سرعت از سوی مقامات اسرائیلی رد شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار