پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راه تهران

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راه تهران منابع دیپلماتیک از سفر رافائل گروسی به ایران در هفته آینده خبر می دهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  منابع دیپلماتیک می‌گویند «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی قصد دارد اوایل هفته آینده برای گفت و گو و مذاکره با مقام‌های ارشد ایران به تهران سفر کند.

 

به گزارش «ان اچ کِی»، رافائل گروسی به دنبال دیدار کارشناسان ارشد سازمان بین المللی انرژی اتمی از ایران در اواسط ماه جاری میلادی، قصد دارد هفته آینده به تهران سفر کند.

براساس برنامه ریزی ها، وی در این سفر با مقام‌های ارشد ایرانی در مورد دسترسی کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به آن چه که سایت‌های هسته‌ای اعلام نشده ایران خوانده شد، مذاکره و گفت و گو می کند.


گزارش ان اچ کِی در ادامه با اشاره به قطعنامه مصوب ماه ژوئن (تیر) سازمان ملل مبنی بر درخواست از ایران برای صدور اجازه بازرسی ۲ سایت اعلام نشده به بازرسان این سازمان که توسط انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه شده بود، افزود «آمریکا خواستار اعمال فشار بر ایران است و مایک پمپئو، وزیر خارجه این کشور در اوایل ماه جاری میلادی در مورد لزوم پاسخگویی ایران به درخواست آژانس بین المللی انرژی اتمی با گروسی دیدار کرد.»


آژانس بین المللی انرژی اتمی قصد دارد گزارش اولیه اش در مورد برنامه هسته‌ای ایران را پیش از برگزاری نشست اوایل ماه سپتامبر (شهریور) منتشر کند. پیش بینی می‌شود موضوع هسته‌ای ایران، محور کلیدی نشست مذکور باشد.

 

گزارش همچنین نوشت، پیش بینی می‌شود گروسی با مقامات ایران در مورد تاسیسات هسته‌ای نطنز در مرکز ایران، صحبت کند.
منبع: میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار