سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

باران در شمال و شمال غرب کشور

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه از فردا تا اواسط هفته دمای هوا در نوار شمالی کشور ۵ تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد، گفت: از فردا در استان‌هایی نظیر گیلان، آذربایجان‌شرقی،مازندران، گلستان، اردبیل و خراسان شمالی، بارش داریم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان اظهار داشت: در ۵ روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات کرمان و هرمزگان رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: از روز یکشنبه دوم شهریور تا سه شنبه سوم شهریور در جنوب سیستان و بلوچستان بارش‌ها تشدید می‌شود.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: فردا در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل و برخی مناطق آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود و روزهای یکشنبه و دوشنبه بارش در این مناطق تشدید می‌شود.

ضیائیان بیان کرد: از فردا تا اواسط هفته دمای هوا در نوار شمالی کشور ۵ تا ۱۰ درجه کاهش می یابد.

وی با اشاره به نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از شنبه یکم شهریور در گیلان، شمال استان آذربایجان‌شرقی و اردبیل و روز یکشنبه در مازندران، گلستان، اردبیل، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گفت: این موجب رگبار و رعدوبرق گاهی وزش باد شدید و کاهش دما در این مناطق می‌شود.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی بیان کرد: در این راستا احتمال خسارت به شالیزارها، احتمال بالا آمدن ناگهانی آب مسیل‌ها و رودخانه‌ها و احتمال آب‌گرفتگی وجود دارد که توصیه می شود کنترل و بازگشایی آبروهای شهری و روستایی، پرهیز از تردد، اسکان و چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و احتیاط در صعود به ارتفاعات در دستور کار باشد.

ضیائیان گفت: بعدازظهر فردا افزایش ارتفاع موج بین دو تا سه متر در دریای خزر پیش بینی می شود که پاره شدن تورهای صیادی، غرق شدن قایق‌های کوچک و شناور‌های سبک و آسیب دیدن شناورهای سنگین و بزرگ محتمل است، توصیه می شود ممانعت از هرگونه تردد قایق‌های سبک و تفریحی ، شنا کردن و فعالیت شیلاتی و محدود کردن انجام فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل در دستور کار باشد.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز شنبه یکم شهریور صاف پیش‌بینی می‌شود بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۳۸ و ۲۶ درجه خواهد بود.

وی اضافه کرد: روز آینده شهرکرد با کمینه دمای 9 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان و اهواز با بیشینه دمای ۴۶ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

ارسال نظر